haticenurrr 6+4 hicbir belirti yok çok rahat geciyor sadece aşırı uyku hali var devamlı uyuyorum kafamı kaldıramıyorum😂
gozdesya Aysenrtskn33 bende aynı durumdayım , 5.haftada gittim 2 hafta sonra gel dedi , asla telaş ve stres yapma. Bu çok normal bi süreç 🤍
Faness minikdugm3 vücudumuz adet olmaya alışık ya 3+5 ve 4 haftalarda kasık ağrısı oluyor bide 8. Haftalarda olur bide 12 sonra daha da olmaz
minikdugm3 Faness umarım o şekilde olur ve bir an önce geçer kendi canımın acıdığına yanmıyorum da ona bir şey olur mu korkusu var acaba sıkıntı mı var ondan mı diye düşünüyorum sürekli
minikdugm3 Tansu15 regl sancısı kadar ağrılı değil daha hafif ancak hiç bitmeyen sürekli orada vir sızı hissettiren bir ağrı
BBiricik tazecikannee reglim 9 ağustos 3 ağustosta erken gebelik ile silik ikinci cizgi gördüm İki gunde bir test yaptım daha belirginlesen ikinci cizgim var İki gün arayla 3 kere test yaptım cift cizgi 9 unda kan vermeye gidicem
Faness BBiricik bence gerek yok direk keseyi görmeye git 4+5 te bile görürsün sonra kan vermene gerek kalmaz
Kalbim-22 Haftadayiz kasik ağrısından diğerlerine firsat kalmadı sanırım🙈 normaldir diye diye dua ediyorum
trr4457 prettywomann 6+0 bende mide bulantım hiç yok sırtım belim falan ağrıyor arada bir bide sık idrara çıkma var o kadar başka hiçbirşey yok çok şükür
cemre1255 6+5 mide bulantım hiç yoktu bugün sadece biraz oldu ama geçti umarım böyle devam etmez bide kasık ağrım oluyo ara ara ama saniyelik gibi öyle uzun süreli bi ağrı değil çok şükür onun dışında bi sıkıntımız yok
Kubrakck2222 Aysenrtskn33 Benim de aynı, 6+4 olarak gözüküyorum, kesem görünüyor sadece doktor geç döllenme olduğunu 6 haftalıktan daha küçük olduğunu söyledi, 10 gün sonra gel dedi. Bekliyoruz 🙃🙏🏼 İnşallah duyarız kalp atışlarını hepimiz 👼🏻❤️