Melistkr2 serdemgunes benim de 29 nisan ama doktor erken döllenme olabilir dedi onun için ultrason tarihine göre gideceğiz dedi şuan 15+1 bebeğiniz kaç gr söyledim doktor benim ki 100 gr suan :)
Melistkr2 Selma17 Nsdpg Leyyacvkk 2kizannesiiii eminegulbalci Busra_05 happiestMom Tugba1106 Mikan35 serdemgunes Arkadaşlar sizinde göğüsleriniz de agrılar hala devam ediyor mu ? Benim göğüslerim çok agrıyor ya
Prensesbii15 serdemgunes b serdemgunes benimde 27 nişan sona det tarihim aramızda bigun var 14+4 olduk biz cinsiyet öğrenebilir miyiz ki acaba??
Melistkr2 happiestMom aynen canım benim de öyle hafifledi ama yine arada akşamları oluyor genelde bende et den çok tiksindim ismini duyunca bile midem bulanıyor
serdemgunes Melistkr2 bazen sağ göğsüme iğne batar gibi agrı giriyor çevremde damarlar genişlediği için diyorlar
Anneada Kizlar 9. haftdayim ve belirtilerim bi anda kesildi bu riskli mi sizce, bisey oldu diye cok endiseleniyorum :((
Busra_05 Melistkr2 neresinde canım bu koltuk altı kısmında mi benim olursa sızlama felan ordan oluyor ve ordan büyüdüğünü hissediyorum
cansualisa Melistkr2 16 haftalıgızzz kuzum şükür iyiyim bel ağrılarım çabuk yoruluyorum 2. Hamileyim 4 yasındaaaa kızımın peşinde 😀 1 kg aldım sadece inş az kiloyla kapatırız😀
cansualisa Melistkr2 bnmde 2. Erkek bakalım yarın gidicem özel deki doktoruma yine😀 cinsiyetten emin olmak için
Busra_05 Melistkr2 galiba büyüdüğünden canım öyle düşünüyorum yani ☺️ benimde sol göğsümde oluyor hemde diğerinden daha büyük duruyor sen cinsiyet öğrendin mi