Busra_05 Melistkr2 galiba büyüdüğünden canım öyle düşünüyorum yani ☺️ benimde sol göğsümde oluyor hemde diğerinden daha büyük duruyor sen cinsiyet öğrendin mi
Prensesbii15 Mikan35 kırmadan üzmeden söylemek istiyorum hastaneye gidip bı doktora basvurun benimde varmalı aiddetli kasık ağrım vardı gittim düşük twhlikem olduğunu öğrendim ama arada bı fazla yorucu iş yapıyorum
Prensesbii15 serdemgunes b serdemgunes benimde 27 nişan sona det tarihim aramızda bigun var 14+4 olduk biz cinsiyet öğrenebilir miyiz ki acaba??
serdemgunes Melistkr2 bazen sağ göğsüme iğne batar gibi agrı giriyor çevremde damarlar genişlediği için diyorlar
happiestMom Melistkr2 ilk zamanlar gibi degil ama ara ara sıkı çamasır falan giydiğimde oluyor malesef ya
Busbusu eminegulbalci sende erken hissedenler densin benk gibi bnmki hep soldaydi başından beri bı haftadrda yumruk gibi oluyo sol tarafda iki üç saniye elimi koyunca geciyo resmen hissediyorum maşallah 🧿
Busra_05 Melistkr2 sağlıkla büyüsün inşallah darısı bana öğrenemedim daha ☺️ ultrason fotoğrafı var mı canım ☺️
Ozgee96 Kızlar ben 14+3 üm miğde yanmam ve cok tiksintim var bebegi kacinci haftada hissediyoruz bilginiz var mi ?
Eminegul5 Kızlar bizde 14+4 üz 🥰 mide yanması, geceleri bulantı devam ediyor koku bi tık hafifledi ama henüz cinsiyeti öğrenemedik sağlık olsun da gerisi hallolur💚