Betusgani egemomss Soyadı da zor, düşün ne kadar zor bi insanla evli olduğumu 😂😂 oğlak Burcu olarak huzursuzluğu sevmediğim için alttan alıyorum genelde 🤷🏻♀️
egemomss Betusgani oğlak burçları sakin oluyorlar genelde ama damara basılmadığı sürece yani babamdan biliyorum😄
Betusgani egemomss erkekleri tuhaf ya 😂 ketum oluyoruz genelde içimizde yaşıyoruz her şeyi, dediğin gibi damarımıza basılmadığı sürece ama inanılmaz sabırlıyımdır 😅
Tugcebanu egemomss benim burcum ikizler, eşim kova 🤭🤭 sabır diliyorum kendisine ve kendime sık sık 😙 oğlumuz da Aslan ya da Başak olacak 🥳🥳🥳🥳🥳 tam bir cümbüş
heartnurse Ben oğlak eşim boğa ilk tanıştığımda yorumuna bakmıştım çift olarak nasıl diye muhteşem uyum diyordu bu kadar beklemiyordum cidden 6 ay içinde evlilik istemeyen beni ikna edecek kadar uyum vardı ama
Meerve-um heartnurse hahahahahahhaah aynen bende oğlağım eşim boğa beni de öyle çabuk ikna etti ki asla 35 yaşımdan önce evlenmeyi düşünmüyordum 😄 çatışmalarımız oluyor ama genelde hiçbir şey yokmuş gibi gelip konuşuyor 😄
sunandfun7 egemomss ben Başak , eşim Balık sert görünümlü, ama perdelerini kaldırınca duygusal bir panda olan bir kocaya sahibim bense temizlik manyağı takıntılı bir deli 😄 ama güzel geçiniyoruz çok şükür