Baharsss egemomss ben Boğa 🐂 eşim Başak 🌾 kızımda ya oğlak ya kova olucak sanırım bu burçların kadını nasıl oluyı bilen varmı
Asasasas Baharsss oğlak kadını azimlidir planlıdır programlıdır, doğrucu ve inatçıdır.. kova da kendi bildiğiini okur, renkli ve farklı bir karakteri vardır, özgür ve özgün ruhludur.. size toprak grubundan oğlak çok daha iyi olacaktır bence 😅
Karabiberimm Baharsss annem oğlak kız kardeşim kova her ikisi de karakter olarak gayet güzel insanlar cidden ailem olduğu için söylemiyorum. Genel itibariyle güzel burçlar benim gördüğüm kadarıyla. Karakterleri sağlam, yalan dolan sevmezler. ☺️
Asasasas Rabia_1658 ay bence süper.. balığın karamsarlığı yayın iyimserliği ile tamamlanır.. ama belki de çok zıt olduğunuz için zorlukları da vardır bu açıdan 😅
Sermec27 Efkarli-Barbie ayy kız ben onu doğurmak için ne cilelere katlandım ne kadar çok bekledim iyi ki de doğurmuşum valla ikizler olabilir ama herşeye değer canım oğlum 🥰💜
TeoMom egemomss Aynı aynı canım ben de tam tersiyim o yüzden ayy yeter diye bağırasım geliyor😂 ama onun dışında evine bağlı olması bana yapışık yaşaması çok hoş gerçekten🤭🤭