Rumiss Coraspin yetersiz değil emin ol kan falan alınırken damar yolu açılırken kolumdan kan fışkırıyor sadece bunu kullandığım halde kanım gayet sulu korkmayın yani
meryemesra Deletedmom_51 aynı şey söz konusu bende de . Sadece coraspin verdi doktor onu kullanıyorum. Doğuma kadar kullanacaksın dedi.
Nazendehanim Deletedmom_51 ya bende pıhtı yok ona rağmen doktor kullandirtiyor , iğne çözüm değil ki kuzum iğne kullandığı halde kalbi duran bebekler var ben kullanıyorum ama kafam çok karışık
Deletedmom_51 Nazendehanim Kesinlikle kullandığı halde kalbi duran bebekler var biliyorum ama etrafımda çok kullanıp sağ salim kucaklarına alanlar Allah biZlere de almayı nasip etsin
Nazendehanim Deletedmom_51 iğne bebek için değil anne için diye biliyorum ben de . Benim doktorum da düşük için verebileceğimiz başka bir şey yok içimiz rahat etsin dedi . Bilimsel olarak kullanmana gerek yok dedi
Nazendehanim Deletedmom_51 düşük ya da kalp atışı durması ya da boş gebelik hepsinin adı tıpta düşük diye geçiyor
Nazendehanim Deletedmom_51 amin canım inşallah ben kullanıyorum 20. Haftadayim ama kafam karışık ya bilemiyorum
HafizeKadir Deletedmom_51 bana da coraspin yazmıştı doktor pıhtılaşma var dedi özeldeki bi doktor. Sonra devlete gittim. Ordaki doktor da normal olduğunu söyledi pıhtının. Eve geldim araştırdım internetten. Hamileliğinde bebekte sıkıntı olduysa gelişim geriliği gibi ya da anne düşük ölü doğum yaptıysa onun için verilirmiş. Benimde ilk gebeliğim öyle şeyler yaşamadığım için kullanmamıştım boştan yere
43serife Deletedmom_51 benim ikinci hamileliğimde kalbi durmuştu 9 haftalikken doktor dedi bidahakine iğne baskaticaz hamile kalırsan diye ben 3 sene falan ara verdim sonra hamile kaldım başka doktora gittim ona söyledim ama o başlatmadi iğne çünkü nerden bilelim kan pıhtılaşmasi olduğunu belki embriyo da bir sorun vardı dedi sadece hap olarak kullandım 32. Haftam da bıraktım bende korkuyodum hapı bırakınca bişey olur mu diye şükür şimdi 35 . Haftamız dayız
Deletedmom_51 43serife maşallah canım valla tabi bilemiyoruz belki bebek kromozomunda da bir şey olabilirdi ama bilemiyorum ya Allah hepimize hayırlı Doğumlar nasip etsin
S1907 Deletedmom_51 canım zaten düşmesi için kalbinin durması lazım demek istedğim onu kullandığında duracak kalp yine duruyor,allah onu sana nasip edecekse sen bişey yapmasanda devam ediyo,hakkında hayırlısı neyse o olsun🙏🏻