hayallliiim Deletedmom_51 ben kuzum 12 +3 olduk bende de marrtra kalbi durmuştu kanım pıhtılaşmaya meyilli çıktı sadece coraspirin kullanıyorum
PPerii Rumiss bende aynindurumdayim canım, kan sulandırılmış durumumda dolayı ilacı kullanırken lekelenmen oldu mu hiç canım benim bu sabah kahverengi oldu ama doktorum kirmiizi olmadigi surece hala devam edebiliriz dedi , ama insan haliyle tedirgin oluyor
Deletedmom_51 PPerii benim oldu kuzum hatta 8.haftaya kadar ara ara devam etti öyle durumda iğneye ara verdim üç gün sadece coraspin kullanmıştım.
Rumiss PPerii yok canım ben lekelenme yaşamadım ama doktor tedbir amaçlı progestan vermişti leke olursa kullan diye leke yaşamadım
elifcicek_07 PPerii kanamanın her türlüsü kötü doktorlar öyle söylüyor ama kahverengi kan, kanamanın en az 1 gün önce başladığını ama dışarı akmadığını gösteriyormuş Akdeniz üniversitesi baş hekimi öyle söylemişti bana. Ben iki bebeğimi de kahverengi kanama ile kaybettim
hayallliiim Deletedmom_51 amin canımmm hep iyi düşün inan düşünce dua yerine geçiyor negatif çekme üzerine bebeğinle konuş herşey yolunda annecim kendine dikakt et güzelce geliş annen babam seni bekliyor sağlıcakla gel de sev onu iyi düşüm iyi hisset
Deletedmom_51 hayallliiim Konuşuyorum kuzum hep de iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimizde değil ki korkabiliyeıuö bazen 😌