Suzan955 Meshra_15 yok ucuncu dogum olacak ilk 38 de dogdu ikinci 36 Buda yeri rahat galiba gelmek istemiyor 😅 Fransada risk yoksa son gune kadar bekliyorlar
Suzan955 Princessmom Meshra_15 Evet normal dogum ikisi normaldi Buda normal dogum bekliyorum bakalim Cok sicak bunaldim
aden_ Suzan955 benimde 4 kasım benim doktorum da 17 Ağustos son dedi bekleyemiyorum artık gelse keşke😂
Suzan955 aden_ babada son 21 Ağustos dedi doktor keşke bugün doğursak 😅 vallah bende bıktım iki çocuğum daha var bu üçüncü çok yoruluyorum diğer ikisi hiç bu haftayı beklemedi bu son olduğunu biliyor galiba 😅😅
Giziko Benim de 20 kasım henüz çatı muanesi olmadığım için doğum hakkında gün belirlemedik. Perşembe günü kararlaştıracaz 👼🏼 Şikayetleriniz ne boyutta hanımlar ?
Suzan955 Princessmom dogum yapacağınız gün belli diye sordum genelde risk olmayan gebeliklerde günü belli olmaz son bir tarih verir doktor
burcuslv Benimde 24 Kasım fakat daha gün belirlemedik ☺️ Ne kadar geç olursa o kadar iyi olacağını söyledi doktorum,Perşembe çatı muayenesi yapicak 🙈
Edalim2511 yymommy benimki de 2900 ama yanılma payı olabilir dedi doktor. 3500 doğsalar iyi zaten kilo veriyorlar 😌
Cicek87 21 kasım son adet tarihim. 22 ağustosta 39 haftalıkken sezeryana yatışım yapıldı🤰 Rabbim tüm hamişleri sağlıcakla kavuştursun bebişlerine,hayırlı ,bir nefeste doğumlar olsun💐💐🤲🤲