Edalim2511 yymommy benimde 25 kasım ama hamileliğin başından beri bebek 5 gün önden gidiyordu sanırım o yüzden bana 18 Ağustos verdi. Sizin bebeğinizin kilosu kaç birde kaçıncı haftadasınız ?
Ebus-elos Benim de 23 kasım sezeryan olucam 16 Ağustos a gün verdi doktorumuz. Hayırlısıyla gelsin yavrucaklar 😇🙏
Suzan955 hansmom sanada ayni dilekleri diliyorum canim saglikla kavuşalım inşallah babada cuma gel dedi doktor bakalım ne olacak
Suzan955 Essra32 peki sana doktor bir tarih verdi mi Türkiye’de genelde sezaryen olduğu için hemen tarih veriyorlar burda seçenek sunmuyorlar son dakka bişey çıkmadan sezeryana almıyorlar normal doğum genelde
Essra32 Suzan955 yok ben normal istediğim için gün almadik doktorum vercekti ben istemedim yqrin son günüm bekliyorum gelen giden yok
Suzan955 Meshra_15 yok ucuncu dogum olacak ilk 38 de dogdu ikinci 36 Buda yeri rahat galiba gelmek istemiyor 😅 Fransada risk yoksa son gune kadar bekliyorlar
Suzan955 Princessmom Meshra_15 Evet normal dogum ikisi normaldi Buda normal dogum bekliyorum bakalim Cok sicak bunaldim
aden_ Suzan955 benimde 4 kasım benim doktorum da 17 Ağustos son dedi bekleyemiyorum artık gelse keşke😂
Suzan955 aden_ babada son 21 Ağustos dedi doktor keşke bugün doğursak 😅 vallah bende bıktım iki çocuğum daha var bu üçüncü çok yoruluyorum diğer ikisi hiç bu haftayı beklemedi bu son olduğunu biliyor galiba 😅😅
Giziko Benim de 20 kasım henüz çatı muanesi olmadığım için doğum hakkında gün belirlemedik. Perşembe günü kararlaştıracaz 👼🏼 Şikayetleriniz ne boyutta hanımlar ?
Suzan955 Princessmom dogum yapacağınız gün belli diye sordum genelde risk olmayan gebeliklerde günü belli olmaz son bir tarih verir doktor