Dilaraortacc1 eminemre99 sevindim canım çok şükür iyi çıkmış bende p.tesi günü gidicem oğlum için 36. Haftaya girdik bakalim bekliyoruz
eminemre99 Dilaraortacc1 ayy Allah razı olsun canım benim ya çok şükür Allah’ım başka bir şey vermesin inşallah siz maşallah 36 gitmissiniz ne güzel bn daha 32 haftalık olcam iki gün sonra Allah kısmet ederse peki kız erkek mi
eftelya_ser Ozum12 biz yarın 36 haftalık oluyoruz doktorum da 31 ağustosa gün verdi inşallah o zamana kadar durur amin
Busradgn Ozum12 benim de uygulamaya göre ve doktora göre 7 Eylül fakat nedense 29 Ağustos’ta doğuracakmışım gibi hissediyorum evlilik yıldönümümde 😄😄
Raskaa14 Ozum12 benim zorunlu sezaryen o yüzden 2 Eylül e netleştik. 37+3 e denk geliyor 😇 başka 2 Eylül var mı ??
Hilalc Ozum12. Tahmini 5 eylül dendi. ama sezeryan olacağı için 2 hafta sonra gel tarih vericez dedi 35+2′de. Şuan 35+4 olduk🦁
Hilalc Ozum12 rahim içi myomum var benim rahim ağzını kapatmış durumda %50 ladar mecburi sezeryan olacağım o yüzden🙂 estağfurullah bu arada