Raskaa14 Obirgebe beynimde araknoid kist var ve epilepsi geçmişim var normal doğum , ıkınma , sancı ve beyin içi basınç olmaması için erken olacak
Alonewomen1 26 Kasım benimde son adet tarihim 36+2 Yiz suan tarihimiz belli değil 3 gün sonra randevum var bakalım
Canangnctr Alonewomen1 ağustosun 20sinden sonra olur benimde 25 kasım son adet tarhim doktor bana öyle dedi
Umran__37 Ozum12 doktor 3 eylul demisti ama en son ki muaneye gelisimi 38 haftalik cikmisti su an 36 haftayim 🤣🤣
Hilalc Ozum12 rahim içi myomum var benim rahim ağzını kapatmış durumda %50 ladar mecburi sezeryan olacağım o yüzden🙂 estağfurullah bu arada
Ozum12 Hilalc anlayışınız için teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alalım inşallah benim doğum şeklim nasıl olacak bakalım 🤭
Hilalc Imaram3 teşekkür ederim ben hatırlamıyordum da doktor tahmini 1 aralık son adet tarihi demişti emin olmak istedim biraz
Kubra_miray_szr Ozum12 34 haftaligim 7 eylül.dedi doktorum erken gibi geldi bana sizce normal mi tam zamanımı ikinci gebelik benim🤗🤗
Ozum12 Kubra_miray_szr ben şuan 35+6 yum bana 3 Eylül dedi ama öncesinde olabilir tabi bunu bilemeyiz🫢
Ozum12 Aminenin_annesi bizede tahmini verildi 3 Eylül diye ama bakalım 38 de çatı muayenesi yaparız dedi doğum şekline ne diycek 🫣😁
Hilalc Ozum12 hakkımızda hayırlısı olsun anne olmak her aşamasında acılı zorlu bir mutlulukla geliyor sanki 🤭
turkeri-canan Ozum12 Uygulamaya göre normal doğum tarihi 4 eylül doktoruma göre 25 ağustos ve öncesi olabilir