Dilaraortacc1 Dinçer değil canım benim Akif hoca beğenmemek değil de başka bir doktora gitmek istedim hani Akif hoca da iyi evet Cahit hocaya gitti heo ayakta karşılıyor ne sordu isem cevapliyor açıklıyor her şeyi canım benim inşallah hayırla sağlıkla kucağımıza alalım canım benim çok şükür suyu düzene girmiş Cahit hocama durumu anlattım sonuçları gosyerdim tokluk şekerine bakalım dedi öğlen yemeni ye hem kan testi ver dedi bnde öğlen yemeğini yedim kan verdim çok şükür iyi geldi sonuçlarım inşallah iyi oluruz hepimiz sonuçların iyi dedi bebek iri dedi kilosu birazcık yüksek dedi iri bebek dedi onun için ölçümleri yani hagtasini sorduğumda değişebilir dedi.saglikli olsunlar da canım benim sizin cinsiyet ney idi bana bakarken suyun fazla idi hocam dedim ölçtü hesapladı yani karnimdan baktı sağ sol baktı hesapladı 200 altında ise normal karsiliyoruz dedi biz peki sen kaç haftaliksin canım ne zaman gitcen bir dahikine kontrole erkek mi kız mı nasıl peki kilosu canm benim inşallah bir şey yoktur canmn