Yeniievli çok aşırı şiddetli olmaya başladı duş almıştım yarım saat önce . Dayanamıyorum dediğim nokta da giderim hastaneye öyle görünüyor 😞
Kızlar Sancım Başladı 😖 Lütfen bakar mısınız!!
DenizOcakLafc canim ALLAH kurtarsin ben daha henüz dogum yapmadım ama eltim acilma icin sancisi geldikce ikinmis oyle soylemisti
Duştan ziyade sıcak su belden asagınıza tutun bir süre o acılma için etkiliymiş👍🏻
Allah kurtarsın hayırlısıyla
DenizOcakLafc sancı geldikçe çömelin geçince hızlı hızlı yürüyün çömelme derken bacakları ayırıp iyice oturur gibi yapın yere
[bilinmeyen] ben bilmiyorum canim nasip olursa ilk bebisim onun açılmasi ikindikca olmus
[bilinmeyen] aynen uygulucam canım sancıları karşılamak tek derdim çok şiddetli vuruyor 🤦♀️ Teşekkür ederim 🙏
Çekebildiğin kadar evde çek. Ilık duşa gir. Çömel, secde pozisyınu al, eşin beline masaj yapsın. Allah kurtarsın canım benm.
Önce sancinizmi geldi suyunuz falan geldimi merak ettim bende 37.haftadayim yeni girdim
Merve_konya su yok nişan yok sadece sancılarım var . Ve aşırı şiddetli çekiyorum . Geldikçe belimden çok vuruyor .
DenizOcakLafc kalk Canım şimdi sıcak suyu doldur içine otur . Eşinde sıcak suyla beline masaj yapsın . Kesinlikle hemen açılmanın olmasını sağlayacak
Umudum03 açılmam olduğunu evde nasıl anlıcam canım peki , sabah gidince mi görür ebe ?
DenizOcakLafc ve merdiven varsa merdiven in çık sürekli
DenizOcakLafc açılma olduğunu sen anlamıyorsun zaten . Sadece ağrıları hissediyorsun . Hastahanede bakarlar . Sancıların 5 dakika da 1 gelene kadar hastahane ye gitme evde çek ağrılarını Canım
DenizOcakLafc allah bi avazda kurtarsın inşallah canım benim
DenizOcakLafc nasıl bi ağrı hissi var.Allah yardimciniz olsun
Umudum03 bisey sorcm su geldigi zaman dogum baslamismi oluyor yani hemen hastaneye gitmemizmi gerekiyor
Merve_konya tabikide su geldiği zaman hastahane ye gidilmeli . Ama nişan geldiği zaman gitmeseniz de olur .
Umudum03 sancım 5 dk da 1 zaten canım ve çok şiddetli evde çekiyorum , hastaneden geldim sürekli yürüyorum .
DenizOcakLafc 5 dakika da 1 se niye bekliyorsun ki gitmelisin bence