• Doğum
  • Kızlar Sancım Başladı 😖 Lütfen bakar mısınız!!

Yeniievli çok aşırı şiddetli olmaya başladı duş almıştım yarım saat önce . Dayanamıyorum dediğim nokta da giderim hastaneye öyle görünüyor 😞
    DenizOcakLafc canim ALLAH kurtarsin ben daha henüz dogum yapmadım ama eltim acilma icin sancisi geldikce ikinmis oyle soylemisti
    Duştan ziyade sıcak su belden asagınıza tutun bir süre o acılma için etkiliymiş👍🏻
    DenizOcakLafc sancı geldikçe çömelin geçince hızlı hızlı yürüyün çömelme derken bacakları ayırıp iyice oturur gibi yapın yere
    [bilinmeyen] ben bilmiyorum canim nasip olursa ilk bebisim onun açılmasi ikindikca olmus
    [bilinmeyen] aynen uygulucam canım sancıları karşılamak tek derdim çok şiddetli vuruyor 🤦‍♀️ Teşekkür ederim 🙏
    Çekebildiğin kadar evde çek. Ilık duşa gir. Çömel, secde pozisyınu al, eşin beline masaj yapsın. Allah kurtarsın canım benm.
    DenizOcakLafc kalk Canım şimdi sıcak suyu doldur içine otur . Eşinde sıcak suyla beline masaj yapsın . Kesinlikle hemen açılmanın olmasını sağlayacak
      DenizOcakLafc açılma olduğunu sen anlamıyorsun zaten . Sadece ağrıları hissediyorsun . Hastahanede bakarlar . Sancıların 5 dakika da 1 gelene kadar hastahane ye gitme evde çek ağrılarını Canım
        Umudum03 bisey sorcm su geldigi zaman dogum baslamismi oluyor yani hemen hastaneye gitmemizmi gerekiyor
          Merve_konya tabikide su geldiği zaman hastahane ye gidilmeli . Ama nişan geldiği zaman gitmeseniz de olur .