Aminenin_annesi zeynepikra_61 evde 2 tane tarti var 1 tane yetmiyor gibi bir de 2 tane almışım tartınmadan da duramıyorum 😄 en son 2 haftada 4 kilo aldığımı gördükten sonra bu isleri bıraktım 😀
zeynepikra_61 Aminenin_annesi bende bıraktım valla tartilmiyorum artik yeter dedim 😁 eşim diyor ben seni gözümle tartiyorum şu kadarsin bu kadarsin diyor beni cildirtiyor 😁😁
minikoglummm Aminenin_annesi hayır bide böyle 38 hafta 3 kilo falan diye özene bezene yazıyorlar ya deli oluyorum 😂😂😂
Aminenin_annesi minikoglummm 3 kilo nasıl oluyor demek ki cocuk 2 kilo 1 kilo da eşi suyu falan😄 onlar bence hamileyken zayıflayıp üstüne alanlar 😀
Aminenin_annesi Vicibici kilolu ve kiloya alışkın bir insan olarak ben bu kadar dert ediyorsam zayıfları düşünemiyorum fizigimiz bozuldu diye kafayi yerler 😄
Vicibici Aminenin_annesi İşte o benim 😂 gerçekten psikolojim bozuluyor 2.trimestir bitmeden 8 kilo aldım doğurana kadar yuvarlanıcam kesin. Bi de diyolar ya 36.hafta 3 kilo aldım diye bebek nerde bilmiyorum😂😂
minikoglummm Aminenin_annesi valla inan bilmiyorum biri geçenlerde böyle son haftalarda 1 2 kilo aldım diye konu açmış tepki gösterene de kıyas yapmak istedim ne havası falan yazmış :D
Aminenin_annesi Vicibici verebiliyosan sorun yok istersen 20 kilo al😄 ama benim gibi veremiyosan problem büyük 😄
Aminenin_annesi zeynepikra_61 😄😄 enişte de az değil he insan bari düşük söyler almamışsın ben tarttim falan der😄
Tubacngl zeynepikra_61 evet biraz göbeğim çıktı ve popom büyüdü öncesinde de büyüktü o yüzden almak istemiyorum 😃
Stoppedstar 22 oldum yarım kilo verdim 🫤hastalıktan ama tedirgin de oluyorum yani. Kovid ve serklaj olmasa 18 de almaya başlamıştım yarım kilo almıştım şimdiye iki kilo alırdım ama. Diyetisyen ile çalışıyorum bu arada.
Vicibici Aminenin_annesi Tecrübesizim o konuda henüz bakalım verebilecek miyim, veremezsem yuvarlanmaya devam 😂
Vicibici Aminenin_annesi 😂 bu bizim suçumuz değil ki genlerimizin suçu. Vinçler kurban olsun bize boşver