Vicibici Aminenin_annesi Tecrübesizim o konuda henüz bakalım verebilecek miyim, veremezsem yuvarlanmaya devam 😂
cagla0cagla 32 haftaya gireceğim bu hafta başı 10 kilo aldım böyle kapatmak istiyorum artık 🫣 vermesi genim için çok zor çünkü ilk gebeliğimde 20 almıştım 10 unu verebilmiştim sadece 10 ü yapışıp kaldı bende
Vicibici Aminenin_annesi 😂 bu bizim suçumuz değil ki genlerimizin suçu. Vinçler kurban olsun bize boşver
Tubacngl zeynepikra_61 evet biraz göbeğim çıktı ve popom büyüdü öncesinde de büyüktü o yüzden almak istemiyorum 😃
Lizbonn mommytobe_ ya ilk gebeligimde almıstım ama dogumdan 1 sene sonra direk vermiştim tamamen kilo vermekte kişiye baglı yerleşmeden verirsen veriyorsun canım :)
minikoglummm Aminenin_annesi valla inan bilmiyorum biri geçenlerde böyle son haftalarda 1 2 kilo aldım diye konu açmış tepki gösterene de kıyas yapmak istedim ne havası falan yazmış :D
Egemen_ozgur_annesi 28+3 haftalığım ve 10 kilo aldım 😊 hiç bulantı kusmam falan olmadı çok keyifli bir hamilelik çok şükür. 🙏😊
Pitircikk zeynepikra_61 24+6 ve 4 kilo almışım 😢 toplam 10 kilodan fazla almak istemiyorum çünkü ilk doğumdan sonra aldığım kiloların hepsini veremedim 😅
Srdm Pitircikk seninde çok değil ki canım normal olan bencee ama ben gece yememek haric dikkat etmediğim halde alamadım henüz pek 😃
Canisi28 zeynepikra_61 35 hafta 12 kilo aldım…ama gebeliğim boyunca hep yatmam gerekti yürüyüş egzersiz ev işi yapmak yasaktı