Sule_123 zeynepikra_61 20 haftadayim canim 47 ile hamile kaldım şuan 53 kg yum ama ben memnunum halimden kilo almak yakıştı bana😅
Lizbonn mommytobe_ 2. Gebeliğim ama peşinde koştuğum 3 yaşında bir oglum var 😂 sanırım alamıyorum kilo bir de 2 öğün anca yemek yiyebildiğim için 🫤
mommytobe_ Haticecinar Lizbonn amann bebis saglikli olsun da ekstra kilonun anneye zararindan baska biseyi yok
Lizbonn mommytobe_ ya ilk gebeligimde almıstım ama dogumdan 1 sene sonra direk vermiştim tamamen kilo vermekte kişiye baglı yerleşmeden verirsen veriyorsun canım :)
zeynepikra_61 Aminenin_annesi Ahaha sorma dedim bakayım ben gibi dertli olan var mı 😁 24+4 8 kilo almışım çok moralim bozuk😁
Aminenin_annesi zeynepikra_61 evde 2 tane tarti var 1 tane yetmiyor gibi bir de 2 tane almışım tartınmadan da duramıyorum 😄 en son 2 haftada 4 kilo aldığımı gördükten sonra bu isleri bıraktım 😀
Aminenin_annesi Vicibici kilolu ve kiloya alışkın bir insan olarak ben bu kadar dert ediyorsam zayıfları düşünemiyorum fizigimiz bozuldu diye kafayi yerler 😄
zeynepikra_61 Vicibici ya evet ilk hamileliğim de bu kadar almamıştım bu nedhir yahu şu içsem yarıyor 😁😁
minikoglummm Aminenin_annesi hayır bide böyle 38 hafta 3 kilo falan diye özene bezene yazıyorlar ya deli oluyorum 😂😂😂