Ebruliya nutellaningizlitarifiyim ilk 17. Haftada hissettim. Şuan 19 dayım gümbür gümbür gün için de çok kez hissediyorum😍 hareketli kızım benim abileri gibi 🤗
Gezgin01 Bende 16 n ci hafta da normal kipirtilsr hissettim 23 ncü haftasında da tekmelerini hissettim çok şükür şuanda da öyle devam ediyor
Elmalipasta nutellaningizlitarifiyim benim ikinci hamileliğim 18. Haftadayim bı kaç gündür pıt pıt bir şekilde hissediyorum ☺️🥰
Papatya1997 nutellaningizlitarifiyim 17 dıncı haftamda pıt pıt dıye hısssedıttım ama tam olarak 20 ıncı haftamda gıssetmeye başladım sımdı 23+5 günlüğüm uyuşmadığı zamanlar hıssedıyorum tekmeleri 🙏🙏🙏❤️
Papatya1997 Brcnbltky odur canım benım yemek yedıkten sonra ve o oturuş pozısyonunda sıkışıyor bende o hafta da kaşığımda hıssedıyordum 😂
minikmelek1311 nutellaningizlitarifiyim ben zayıf olduğum için erken hissettim 16 haftalıkta ve ilk gebelik
Hayriy-e 13+1 ultrasonda görmesem bebek olduğunu hamile olmadığımı falan düşüncem o kadar hissetmedim ben hissetmek istiyorum ama 🧐😂
Pitircikk nutellaningizlitarifiyim ilk hamileliğimde 17. Haftada hissetmiştim. Şimdi ikinci hamileliğim 20. Haftada net olarak hissettim 😅
Esmaww nutellaningizlitarifiyim haha hayırlısı inşallah bende aynı senin gibiyim öyle dikkatlice de bakıyorum😅😅😅 ama şuan bi tık bile yok