1erkekkannesiiii nutellaningizlitarifiyim 2 gün sonra 16 olacağız hala hissetmedim yani hissetmek nasıl bisey bilmiyorum hissetsem de anlamam heralde 😁
Canannyesiltpe Ben sürekli kalp atışlarını hissediyordum hep ama içim deki hareketlerini 17. Haftaya girdiğim de hissetmeye başladım, cinsiyeti öğrendikten sonra 🥲
nutellaningizlitarifiyim yalcin_sevda aynen kaslarımız sıkı olduğu için 22 ye kadar hissetmeyebilirmişiz ilklerde 😇
mommytobe_ Emirsmomm olsunn yaa yine de boyle kipir kipir hissetmek istiyorum icimde bebisimi😍😍😍 oyyy hareketine kurban olurum onun bak aska geldim goruyonmu 😂😂😂
Brcnbltky Benimde bugun tam 20. haftam. Yemekten sonra kambur gibi duyduğumda karnımda bi kımıldama oluyor ama ben asla o mu değil mi anlamıyorum. İlk gebeliğim gerçekten ayırt etmek çok zor.
Papatya1997 Brcnbltky odur canım benım yemek yedıkten sonra ve o oturuş pozısyonunda sıkışıyor bende o hafta da kaşığımda hıssedıyordum 😂
Emirsmomm mommytobe_ ya gördüm tabi görmez olur muyumm 😁💗 ben 16+1 deyim 1 hafta önce falan hissettim daha da hissedemedim 🥴🥴🥴