Mervemeliisa nutellaningizlitarifiyim 17+4 te hissettim şuan da 18+5 teyim :) ama seğirme gibi bazen bişey oluyor ama tekme mi bilmiyorum :)
Bilgee_yel Symozmn bende sadece tahmini olarak biliyorum doktor randevusu aldım iptal edildi zorunlu değişiklik nedeniyle iptal olmuş. Randevu işinin de artık bokunu çıkardılar
HulyaOnur Tam olarak dün Yanı 16+6 😍 göbüşümün 2 sn lik boluncuk olarak hissedip şişip inmesini gördüm 🥲
Gnshusna İlk bebeğim şuan 8 yaşında😅oyüzden hatırlayamıyorum😁şuan ikinci 5 haftalık🤲🏻bel ve sırt ağrısı arada bir giren kasık ağrıları dışında bişey yok tabi😅
minikturtam1 nutellaningizlitarifiyim tam 17 haftalik oldugumuzda. Gece Çok sert ard arda 7-8 tane tekmesini hissettim. Şok olmustum. Asla bu kadar erken beklemiyordum. İhtimal vermedim yok degildir faln dedim. Ama sabah uyandigimdada yine tekmeleri hissettim ve o gunden beri her gün hissediyorum.sukur 23 haftamiz bitmek uzere
ses_seda nutellaningizlitarifiyim 16-17 arasında kelebek uçuyor gibi hissettim çok komik bir histi. Sonra çok bekledim 20. Haftalarda tam olarak hissetmeye başladım. Hıçkırığı falan çok tatlı oluyor hissedince
dilarakocak50 Normal mi bilmiyorum ama ilk hamileliğim ve 10+5 haftaligiz ben hissediyorum hareketlerini 1 haftadır
Pinar0 nutellaningizlitarifiyim 18-19’da minik seğirmeler vardı ama bebek olduğuna emin olamıyordum. 20. Haftada emin oldum çok acele etme zaten sonrasında her dokunduğunda iletişim kuracaksınız nerdeyse 😇