Gultsn35 Rena94 Bizde de başladı ama herhangi bi kapanma söz konusu değil aksine herkes rahat. Ama çok ağırdı benim ilk gün birde ilaç içememek daha fena. Çok dikkatli ol bu şikayetlerinin üzerine birde covid olursan Allah korusun kötü olur maske hep tak canım
Derya-38 Rena94 6’ıncı haftada başladı bugün 9+0 olduk hala kontrole gitmedim dr 10 gün sonra tatilden gelecek anca o zaman
Derya-38 Rena94 selametle inşallah ben anca 11 i’inci haftada giderim o zaman dr dönüyor tatilden bakalım sağlıcakla
34Hazel34 Meryem_K yaşım 28 canım benim de neden olmasın tabi ki benim ilk zamanlar çok kötüydü takiii ilaç kullanana kadar şuan iyiyim hamd olsun 💕🤲
Burcukls Burcukls isimsiz34 İnşallah gittiğinizde duyarsınız bir problem olmaz sanırım herşey gönlünüzce olsun gönlümüzce olsun rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
isimsiz34 Burcukls aminnn Allah razı olsun bugün gideceğim inşallah şu duanızı duydum ya ilaç gibi geldi Allah razı olsun 🙏🏻
beyzamci Merhaba sata göre 7+2 haftalık hamileyim ama kalp atışı duyulmadı hala doktor yol kesesi herşey normal ama kalp atışı yok dedi geç döllenme olabilir dedi normal mi aynı durumu yaşayan var mı?
Bsraynglozkn beyzamci canım stres yapma benim 6+3 de duyulmadı haftaya bir daha gel dedi . Ben biraz daha beklemek istedim 8+3 de gittim o zaman duyuldu yani stres yapma illa ki duyulacak güzel şeyler düşün
Figen_09 Hasretsimsek1 benim de ilk hamileliğim ve bende 22 yaşındayım inşallah geçer bazen bende öyle hissediyorum hormonlar kaynaklı galiba bebiş sağlıklı sıhhatli olsun inşallah da önemli olan o😍