Gultsn35 Rena94 Rena94 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Çarşamba günü kalp atışını duyacaktık ama Covid oldum sonraki haftaya kaldı artık. Siz duydunuz mu kalp atışını?
Rena94 Gultsn35 Allah sifa versin toparlan insAllah 🙏 bende bas agrisi bogaz agrisi mide bulanti uyku var 😔😭
Gultsn35 Rena94 Bizde de başladı ama herhangi bi kapanma söz konusu değil aksine herkes rahat. Ama çok ağırdı benim ilk gün birde ilaç içememek daha fena. Çok dikkatli ol bu şikayetlerinin üzerine birde covid olursan Allah korusun kötü olur maske hep tak canım
Zeynepgrgvs Kızlar uygulama 5+2 gösteriyor beta 2000 lerde doktor bugün keseyi görmek için çağırdı ama tam göremedi ikiz gebelik olabilir dedi 2 kese görüyor gibiyim ama cuma tekrar bakalım dedi hiç bir şey anlamadım
Rena94 Zeynepgrgvs bendede betahg yuksek cikdi bendede ekiz ola bilir soyledi doktor Kendimde ekizim 🥰
Derya-38 Rena94 6’ıncı haftada başladı bugün 9+0 olduk hala kontrole gitmedim dr 10 gün sonra tatilden gelecek anca o zaman
Basakadir Hasretsimsek1 bende de öyle oluyor 10+1 haftalığım düşünün içtiğim su bile miğdemi bulandırıyor kusuyorum doktorumu arıyorum serum taktır diyor serum çok rahatlatıyor