Bsraynglozkn beyzamci canım stres yapma benim 6+3 de duyulmadı haftaya bir daha gel dedi . Ben biraz daha beklemek istedim 8+3 de gittim o zaman duyuldu yani stres yapma illa ki duyulacak güzel şeyler düşün
hzl040823 Merhaba kızlar beta değeri çarşamba günü 2000lerdeydi dün doktora gittim kese için alttan muayene ile gözüküceğini söyledi ben de baktırdım bu uygulamada 6+2 gözüküyorum doktor ultrasonda 5 haftalık dedi 2 hafta sonra tekrar gel karnından bakalım dedi kalp atışlarını da duyarız dedi. Ultrasondaki haftaya göre mi hesaplama yapacağım ilk hamileliğim olduğundan bilemiyorum 🥰🥰
Funda2858 hzl040823 benımde normalde 8 haftalık olması lazım ama doktor 6 haftalık dedi keseyi ve bebeği gördük çok şükür geç döllenme oluyor öyle olunca sıkıntı olmaz dedi doktorum 6 haftamdayım bugün kanamam oldu kırmızı sonra kahverengiye döndü sizce normal mi
hzl040823 Funda2858 bence bi doktorunuza danışın hem içiniz rahatlar :) yerleşme kanaması oluyormuş bazılarında ama 6. Haftada oluyor mu bilemiyorum
Minik1Civciv 5+2 de keseyi gördüm kalp atışını ne zaman duyarım 5+5 da hala kese var bebek yok yolk da yok vajinadan bakılmadı
BerfinYildiz OzlmErdl eşin Çalıştığı İçin İzin Vermiyorlar Yoksa Bende Çok İstiyorum Hem İlk Hamileligim Birlikte O Duygunu Tadariz Dedim İzin Alamadı
Funda2858 hzl040823 dayanamadım gittim tabi acile :) hafif kan gördü kesede düşük olmaması için ilaç verdi bı haftalarda genelde gözükür böyle kanamalar dedi çok dikkat et yat ve su iç dedi bakalım hayırlsıyla rabbim herkesin bebişini kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🤲🏻💕
Merve_22 Basakadir doktor bana tam demedı ama 6 7 haftalık dedı ben hesaplayamıyorum inşallah salı kalp atışını dinlicez o zmn sorarım ona göre hesaplarım
Basakadir Merve_22 regl tarihime göre 15 haftalık oluyor benim ama ben doktorumun dediği gibi hesaplıyorum 13+1
OzlmErdl BerfinYildiz aynı benimki de oyle canım bende çok istedim beraber gitmeyi ama bende kaynanamla gidicem
AysUysal Kızlar selam, 6haftaligim sağ kasigimd acaip batma var bugün kıpırdadikca ağrıyor anlam veremedim. Doktor kontörümde pazartesi günü
hzl040823 AysUysal bende kasıklarımda ağrıyor dedim doktoruma olur demişti ama hareket kısıtlamadı benimki ayağa kalkınca bi an adet sancısı gibi girip çıkıyor
Basakadir AysUysal ben 6 haftalıkken 2 gün yataktan kalkamamıştım yürüyünce nefesim kesiliyordu ağrıdan
3kereanne Selam herkese, ben de sat’ne göre 4+ 5 oldum, 3. Gebeliğim, inşaAllah hepimiz için her şey sağlıkla yolunda gider ❤️ Cıma günü ilk dr muayenemiz oldu kese görünmedi, salı günü inşaAllah görebiliriz 🍀🤲🏻
AysUysal hzl040823 sağ tarafa yatincada çok hissediyorum ağrıyı ben. Senin kaç haftalıkti canım bu arada sağlıcakla kucağımza almak nasip olsun inşallah ❤️
hzl040823 AysUysal amin cümlemizinkiyi 5 haftalık benimki ama bence sen görün doktora bende de ağrı oluyor özellikle gece yatarken magnezyum eksikliğide yapıyormuş