KKKubranurrr İnşikak suresi ve Meryem suresi okuyun dinleyin bide secde pozisyonu çok işe yarıyor diyorlar 😘
busepoyraz @whitemoon döndüğünü hissetmedim ama maşallah 18. Haftasından beri cok hareketli bi bebekti zaten döner diye tahmin ediyodum öyle de oldu ama dediğim gibi dönerken hissetmedim sadece cok net hissediyorum hareketlerini
whitemoon Minigim38 evet o bende o haftalarda oldu şu an 37 haftalığım tekrar başladı makat gelişlerde annede bele vuruyor sanırsam
sendekimsinnn whitemoon yarın 37 haftalık oluyorum benimkide hala dönmedi yarın randevum var doktorlar elleriyle çevirmeye çalışacaklar nasıl olur bilmiyorum
Canpolat whitemoon Bizimde 20.Haftadan beri baş aşşağı 35’iz 🙈Ama ben çok fazla yürüdüm Hatta topuklarım acıdı bir keresinde kaç gün yürümekte sorun yaşamıştım geçince tekrar başladım 😀
Aminenin_annesi whitemoon tam döndü mü yazıcaktim ki doğurdum yazısını gördüm tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün🤗 nasılsın şuan bebiş nasıl
Knergiz whitemoon doğum anında bile dönen var ciddi bi şey yoksa hemen girmeyin sezeryana. İnşikak süresi bol bol okuyup dinleyin secde yapın bebek de secde pozisyonuna geliyor hele ki sancı anında 7 kere okuyup secde yapın arkasından
sendekimsinnn Edalim2511 malesef dönmedi az önce denediler ölüyorum sandım resmen ama dönmedi oğlum inat etmiş resmen dönmemek için