Selinasyax 37+1 ters ,dönecek gibi değil. 29. Haftadan beri makat geliş.ilk doğumum normaldi ve çok iyi geçmişti bunu da hep öyle düşünüyordum nasip sezaryene gibi gözüküyor
Selinasyax whitemoon baş yukarda , sırtı dışa dönük ayaklar iç kısımda. Kasıklarıma öyle tekmeler atıyor canımı acıtıyor.salı günü gittiğim doktor pozisyonu öyle zor ki ölçümleri zor aldım dedi. Bana da hiç dönecek gibi gelmiyor
Selinasyax Özellikle bu Ağustos ayı ve Temmuz ayı içinde duyduğum o kadar çok makat geliş bebek varki çok şaşırdım kuzenimle 3 gün var aramızda onun kızı da makat 🤷♀️
Ogretmen_Anne_ Selinasyax benimde bebeğim 24 gün sonra 40 haftalık oluyo ve hala dönmedi Ağustos sonu doğum
whitemoon Kahvesever yok çok değil yapamıyodum zaten makat gelişler daha fazla acıtırmış baş gelişlere göre zaten
Dibekli whitemoon bende 33+5 normalde dönmüştü. Doktor duruşu makat dedi insallah döner doğuma kadar .😔
turkeri-canan Kahvesever Hamileliğim boyunca hep yürüyüş yaptım tabiri caizse ayağı yanık it gibiydim bebeğim ters şuan 37. Haftadayım doktorum bu saatten sonra zor döner dedi en son gittigimde malesef yürüyüşte kâr etmiyor bu skntıya 😑
Minigim38 27 ye gireceğiz ama hep makat gelişi pozisyonunda bazen yürüyüş yaparken adım atmakta zorlanıyorum ayakları kasıklarımda olduğu icin kitleniyorum ağrım oluyor
whitemoon Minigim38 evet o bende o haftalarda oldu şu an 37 haftalığım tekrar başladı makat gelişlerde annede bele vuruyor sanırsam