Edalim2511 sendekimsinnn zaten en son 39 a kadar bekliyorlar Türkiye’de de hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Ogretmen_Anne_ Selinasyax benimde bebeğim 24 gün sonra 40 haftalık oluyo ve hala dönmedi Ağustos sonu doğum
Cansu1- whitemoon 33ten beri başı aşağıda doktor iyice yerleştirmiş kendini diyor ama ne gelen var ne giden
turkeri-canan Kahvesever Hamileliğim boyunca hep yürüyüş yaptım tabiri caizse ayağı yanık it gibiydim bebeğim ters şuan 37. Haftadayım doktorum bu saatten sonra zor döner dedi en son gittigimde malesef yürüyüşte kâr etmiyor bu skntıya 😑
sendekimsinnn turkeri-canan bencede ya dönecek olan bebek bi şekilde dönüyor bende çok yürüyüş yapardım ama hep tersttı bebeğim şuanda yürüşüyüş yapmıyorum yapamıyorum daha doğrusu bacak ve kalça ağrısından
turkeri-canan sendekimsinnn Ben bütün ağrılarıma rağmen azimle halâ yapıyorum düşünün yine de dönmüyor dönmüyor kendini de göstermiyor sağolsun :)
sendekimsinnn turkeri-canan aymen bizimkide öyle. Derdi ne anlamadım canı sağolsun yeterki saglıkla gelsin inşallah
Edalim2511 turkeri-canan evet öyle demek ki benim ilk doğumum normaldi böyle giderse bu sezeryan olacak 🤷♀️ Siz kaçıncı haftadasınız ?