Bulut06 mylittlebabym ben hiç yaşamadım ve bebeğim cok sağlıklı çok şükür 34 haftalık oldum, bende endiselenmistim neden bulanmiyor diye ama herkesin bünyesi farklıymış ablam doğuma kadar bulandı bende hiçbirsey olmadi
Biroglanannesiii mylittlebabym Hayırlısı olsun canım benim sağlıkla al kucağına ben hiç yaşamadım mide bulantısı falan hiç bir şey yoktu ben de sadece halsizliğim oluyordu gün için de o kadar ☺️
mirage333 mylittlebabym ben başlarda hic yasamadım sonrada çok çok az yaşadım. Illa herkes mide bulantısı yasicak diye birsey yok kendinizi buna şartlamayin. Umarim güzel haberler alirsinız
ParildayanYildiz mylittlebabym herkesin hamileliği aynı değil canım stres yapma daha sonra da olabilir hiç olmayabilir de benim 8.haftada başladı sabah bulantilarim ve açken bulanıyor sadece
Elifinannesi97 mylittlebabym canim bende çok ama çok az mide bulantısı oldu ondada pis kokularda midem bulaniyordu sayılıdir çıkardığım onun harici bebeğin kalp sesini duymasak hamile olduğumu bile bilmeyecek dereceydim çok rahat geçiriyorum yani
EmelBG_ mylittlebabym Benim kızımda hiç bulantım olmadı yapısal birşey .İkşnciye hamileyim cok hafif gün içinde oluyor bunda sadece .
Sumeyyeabdi mylittlebabym Bend e öyleyim cnaim ilk oğlumda da hic yaşamadım migde bulantisi falan kızım olacak şimdide hic olmadi korkma canim hayırlı olsun bebeğin 🥰
milamomm mylittlebabym 24 haftalık hamileyim ne bulantı ne aşerme hiç bir hamilelik belirtisi yaşamadım
Sinemms Günlerdir aklımı kurcalayan tek soruuuu inan bende senin gibi düşünüyordumm kuzum bu ctesi kalp atışını dinlemeye gidicez benimde hiç bulantım yok 6+2 deyimmm inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Efulii mylittlebabym benim hic olmadı canim cok rahat geçirdim doktora gitmesem hamileym demezdim 28.haftalik olduk yeni yeni zorluklar başladı. hayirli olsun inşallah kucagina almak nasip olsn🥰
Merymklc mylittlebabym 14+4 üm hiç bulantı kusma yaşamadım çok güzel gidiyoruz😇 kişiye göre değişiyor bu durum ya
esraboyoglu95 mylittlebabym Benim ilk gebeliğimde 1 kere bile bulantı kusma olmadı şimdi 4,5 yaşında kızım 🥰 Ama 2. Gebeliğim bunda ilk 3 ay bulantı ve kusmadan perişan oldum küçük bey sağolsun ☺️ Her hamilelik aynı olmuyor canım o yüzden şükret çünkü bulantı insanı mahvediyor.