Snmbysl mylittlebabym ben suan 33 haftalık gebeyim ve ne basta ne sonraa hiç bulantı kusma yasamadım sadece bir kez oda 30 haftayken mide yanması yasadım o kadar bulantı kusma bünyeden bünyeye degişebiliyor
Zlntstn mylittlebabym canım hiç korkma 32+2 günlük gebeyim bir kere bile midem bulanmadı bende ilk zamanlar senin gibi korkmuştum anlayamamıştım neden midem bulanmıyo diye doktora bile sormuştum olabilir her hamilelik her bünye farklı demişti çok şükür bugüne kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım bebeğim de bende gayet sağlıklıyız
Sarmihce mylittlebabym Ben hiç mide bulantısı yaşamadım. Hamileliğimin 2-3.ayı iştahsızlığım vardı. Gece geç saatte abur cubur yediğim 1-2 zaman midem ağzıma geldi ama çıkartmadım. 20.haftadayım iştahım normale döndü diyebilirim.
Oelrlrkmemdmd mylittlebabym Ama erken yani migde bulantısı için benim 8 9 haftalıktan başladı hafif koku vs ama çok zorlamadı beni
Yldrmkubraa 15.haftayim 1 kere kusmadim midem bulanmadi çok şükür herkes maşallah de diyor cinsiyet erkek kızlarda mide bulantısı çok oluyor diyenler var ama bilemiyorum😅
Serapppp61 Yldrmkubraa bende kıza hamileyim duyan nasıl mide bulantısı olmadı diyor. Vallaha cinsiyete bakmıyor bence bu iş.
mummy_to_be mylittlebabym korkmayın, hiç bulantım olmadı 20. Haftadayım. Genetik oldugunu söyleyenler var belki sizin de anneniz teyzeniz ya da o taraftan kuzenleriniz de böyleydi.
Birkuzucukbeklerken mylittlebabym ben yasamadim canım ilk gebeligimde sadece sabah bulantılarım oluyordu bunda hiç olmadı
meltemcanli mylittlebabym benim bir kere bile midem bulanmadı, hiç öğürmedim şuan bebeğim 9.ayına girdi yanımda uyuyor çok şükür💕 böyle şeylerle kendinizi sıkmayın. Sağlıklar gelsin minik 🌸
DisiArslan mylittlebabym hiç yaşamadım ilk başlarda . Ama 32. Hafta da mide bulantılarım olmuştu. Onu da doktor artan hormonlardan dolayı olabilir dedi
Serapppp61 Bende hiç mide bulantısı yaşamadım. Şuan 31+4 haftalık hamileyim. Yani sadece sıcaktan dolayı bunalma oldu hamilelikte başka türlü rahat bir hamilelik geçirdim. Darısı bütün hamilelerin başına.
Ayyccaa mylittlebabym ben hiç yaşamadım Hatta arkadasımla yakın aralıkla hamile kaldık o anlatıyordu mide buşantısı oldu sende de olacak Bekliyprum yok Cok şükür hiç olmadı 4 aylıklen yahlı ve baharatlı yiyince. Mide yanması oldu