seda2209 mylittlebabym bulantı için hem erken hem de herkeste olacak diye bir şey yok. Çevremde hamileyken bulantı mide yanması nedir yasamayan çok insan var canım hormonlarla alakalı bir şey bulantı
EzKrkcatkr mylittlebabym Bende mide bulantısı hiç olmadı, ne ilk, ne ikinci nede son trimesterda. Aşermede olmadı, hiç belirti olmadı sadece karnım büyüdü, azıcık duygusallık ve birazda şu sıralar çiş gelmesinden dolayı uyuyamama 🙂
Meshra_15 mylittlebabym her gebelik farklı ben iki gebelik yaşadim ikisinde de hiç bulantım olmadi illa olcak diye bişey yok
tarcinnnn mylittlebabym tüm hamileliğim boyunca hiç bulantı yaşamadım. Doğumda bile anestezi yan etkisi kusma olabilir istersen kus dediler onda bile çok hafif oldu ama kusma vs olmadı. Bünyeye göre değişiyor. Olumsuz düşünmeyin. Benim de ilk gebeliğim kimyasaldı. Çok şükür aldım evladımı kucağıma. Bütün hamileliğim bi terslik olur mu diye düşünerek geçti inşallah siz benden daha rahat geçirirsiniz 🙏🏽🌸
Gkcklc mylittlebabym 31 haftalık hamileyim hiç bilmem mide bulantısı nedir içini ferah tut lütfen kötü düşünme 💕
Meshra_15 Mide bulantısınin bir sebebide vitamin eksikliği özellikle gebelik öncesi ve devamında folik asit desteği bu şikayetleri azaltiyormus
cahillesohbetikestim mylittlebabym bu sefer benimde yok canım ilkinde de 6. Haftadan sonra başlamıştı belki hiç olmaz belki de biraz ilerleyince başlar 😊
Ballkusum_33 mylittlebabym bende öyle diyordum canım benimde kese görmeden bı düşüğüm olmuştu geçen aralık ta şimdi 4 buçuk aylık olduk. Benimde kusma yoktu hafif bulantılarım oldu 8 -9 haftalar itibariyle niye kusmuyorum diye sürekli düşünüyordum yeterli çocuğum iyi olsun da kusmaya razıyım diyordum ama doktor çok şanslısın takma çocuk iyi dedi. 11. Haftada bir defa kustum gözlerimden yaşlar aktı dedim ki Allahim sana şükürler olsun iyi ki de kusmuyorum yoksa her sabah olsa ölürdüm herhalde 😁 sıkıntı yapma herşey gönlünce olsun inşallah 🤲🥰
Cekikveannesii mylittlebabym ben yok denecek kadar az yaşadım bulantıyı o da 8.haftada basladı sanırım dişimi fırçalarken bulanıyordum sadece
biranneadayi15 mylittlebabym 11+2 haftalık hamileyim ara ara yokladı 6. Haftamın sonlarında 10. Haftadan itibaren bir kere bile bulanmadı midem bulantısız hamilelik geçiriyorum bende senin gibi bebeğin sağlığından hep endişe ediyorum ama kontrollerde iyi gözüküyor
ozlemshnnn mylittlebabym öncelikle hayırlı olsun. 3. hamileligim ve üçünde de mide bulantısı yaşamadım. içinizi ferah tutun herkesin midesi bulancak diye bi kaide yok.
Novaa mylittlebabym 31. haftaya gireceğim. Hiç mide bulantısı yaşamadım. Hassasiyet bile olmadı. Başlarda ben de daha önce bir düşük yaşadığım için çok takıyordum acaba neden bulanmıyor diye. Daha sizin çok erken ama başlamazsa da şanslı azınlıktan sayın kendinizi😇
mylittlebabym Novaa teşekkür ederim valla içim rahatladı. Genelde burda hep mide bulantısı postları görüyordum, bu kadar çok mide bulantısı yaşamayan insan olduğunu bilmediğim için endişe etmiştim ama şuan tamamen rahatladım :)
Novaa mylittlebabym Ne demek🌸 Hamilelikte en önemlisi stres yapmamak. Ben ilk 12 hafta diken üstündeyim, 2 haftada bir kontrole gidiyordum. Bebeğin kalbinin attığını görünce sadece o gün için içim rahatlıyordu. Şimdi düşünüyorum da boşuna eziyet etmişim kendime. Rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim🙏🏻🍀
CeyAsel1 mylittlebabym ben mide bulantısı tiksinme falan yaşamadım aksine iştahım aşırı çok açıldı şuan 34+4 haftalığız olumlu düşün ve pozitiftik ver bebeğine kötü asla düşünme
Pemberuya mylittlebabym bende de 6 hafta sonra falan olmuştu düşük oldu ama yani o da 3 günde bir bulantım oluyordu bazısında olmuyormuş canm
Umutunannesi92 mylittlebabym 37+0 haftalık hamileyim bir kere bile midem bulanmadi hiç kusmadim hiç duygu durumu değişimi yaşamadım sanırım bordo bereli bir hamileyim🤭🤭 hayırlı uğurlu olsun güzelim ruhunu hiç karartma 🙏🌺🌺
Skdinc mylittlebabym Canım ben bir kere bir ööö demedim. Hiçbirşeyden tiksinmedim. Tamamen vücutla ilgili her gebelik kendine özel. Bebeğimde de hiçbir sorun çıkmadı çok şükür. Şuan 29+4 üz hiç sıkma canını. Benimde öncesinde bir kimyasalım bir düşüğüm iki kaybım olmuştu. Bunları düşünüp sıkma hiç canını.