Sevgiiss Vicibici köye geldim dün başladı bugünde hareketsizliğineen oldu dediler 2 saat yürüttğler beni dahada şişti 😔
Vicibici Sevgiiss Çok yürümek de iyi gelmez benim dediklerimi bir deneyin su mümkünse çok soğuk olsun sürekli ayağınızı bekletip yukarı dikin. Ayrıca sadece su içmekle düzelmez beslenme ile desteklemek lazım ödem atılması için temiz beslenmek şart.
Metehan_Acelya Sevgiiss ben 35. Haftaya kadar gayet iyiydim hiç bir sorunum yoktu. Bi anda elim yüzüm ayaklarım şişmeye başladı. Tansiyonum 15/16 lara çıktı. İdrarda protein kaçağı vardı 2+ çıkıyordu. Zaten bir hafta sonra suni sancı ile normal doğum yaptım. Şimdi ikinci hamileliğim ve daha önce preeklampsi yaşadığım için şimdi ilaç kullanıyorum
2cocukluana Bana da bi enerji geldi 1 haftadir nerdeyse hic oturmuyorum.benimde sis hareketsizlikle ne alakasi olurki.cuma kontrol var bende tahlil isterim baksinlar preklemsi den supheleniyorum tansiyonum falan hep normal ama belirtiler o gbi
gulsencicek Sevgiiss ben olsam aklımda kalmasın diye giderdim ilk belirti bu belki tabi bir şey olmasın da yine de emin olmakta fayda var
Pamukkkkkk Sevgiiss benimde çok şişmişti iki gün önce kovaya soğuk su koydum ayaklarımı içinde yarım saat kadar beklettim şuan hepsi geçti dene bak dua edicen bana öyle iyi geliyor
Annebebek34 Daha çok var doğumunuza inşallah geçer çok zor bi durum gerçekten görünce üzüldüm eğer doğuma kadar geçmesse işiniz zor
ElifKumru Sevgiiss 27+5 im canım. Bugün sordum doktoruma yine takip et bacağında ağrıma sancı olursa hiç bekleme kardiyovaskülere yönlendirelim dedi
MDeniz42 Sevgiiss canım ılık suya tuz koy ve içinde beklet şişi inecektir sonra buzların içine koy ayağını ama dikkat et üşütme
Hatice-A Ben tuzsuz birsey yiyemiyorum malesef 😞 ama şükürler olsun 31 haftayı geçtim hala şişkinlik falan yok ayaklarımda yattığın yerde ayaklarını yüksekte tut bol su iç tansiyon takibi yap birkaç gün geçmiş olsun ♥️🙏🏻
tecrubesizanneadayi12 Sevgiiss ayaklarını buzlu suya koyup beklet daha sonrada havaya kaldır biz derste öyle öğrenmiştik cnm