Sevgiiss Hilal0606 daha 5 gün önce kan idrar yaptırdım hafif şişiyordu ayağım böyle olmasada doktorum normal demişti bana 😔2 gündğr böyle oldu
Hilal0606 Sevgiiss o zaman dolasimsal seninde canim. Sol tarafa yatmak, ayakları havaya kaldirmak, soğuk suya tutmak, masaj yapmak bunlar bana iyi gelmişti. Simdide var şişlik ama onceki gibi değil
cgnduru Sevgiiss gördüklerimde gecmedi canım doğumdan sonra geçer ama merak etme. Hem olsun ne olacak birazcik idare edicez bebekler sağlıkla dogsunda önemli değil geçici hepsi ❤
2cocukluana Ilk gebelikte olmadi bunda benkmde 1 haftadir şişiyor ellerim bileklerimde oluyor sabahlari ama onlar geciyor ayaklar gecmiyor 35 haftaligim
Mommynurse Sevgiiss bende 5 gun önce idrar verdim hicbir şey yoktu dün verdiğim de enfeksiyon çıktı bi anda gelişebilir dr takip etmek ister sordun mu dr una
Kubra_miray_szr Sevgiiss offf çok.erken şişmeye başlamış ben 33 haftaligim yeni yeni geceleri bacaklarım şişiyor ve çok.ağrıyor benim bi arkadaş buz koy dedi iyi geliyor ödeme sizde bi deneyin
Metehan_Acelya Sevgiiss o hiç belli olmuyor ki. Benim de birden bire ayaklarım şişmeye başlamıştı. Son haftalara kadar tansiyon ve idrar hep normaldi. Bi anda oldu ve ben preeklampsi yaşadım. Çok şükür ki bebeğimi sağlıkla kucağıma aldım. Yani ayakların çok şiş ihmale gelmez dikkat et canım
handeozt8 Sevgiiss olduğu oldu böyle tabi ki ama yürümek çok daha fazla şişirir sen sadece yat ve ayaklarını havadan indirme
gulsencicek Sevgiiss ben olsam aklımda kalmasın diye giderdim ilk belirti bu belki tabi bir şey olmasın da yine de emin olmakta fayda var
Mrvkyr Sevgiiss Uzun bir yolculuksa ve arabayla gittiyseniz 2 yada 3 saatte bir mola verip 5 dk yürümeniz gerekiyor.
Sevgiiss tazebiranne_hg04 2 gündür böyle bugün köydeym. Hareketsizliğinden şişti dediler 2 saat yürüttğler beni sonuç bu oldu dahada şişti 😔
Vicibici Sevgiiss Ya çok üzüldüm cidden baya şişmiş. yatar pozisyona gelip ayaklarınızı kaldırabildiğiniz kadar kaldırın o sırada bir kovaya su doldurup ara sıra suyun içine ayağınızı sokun tekrar havaya kaldırın. Birkaç gün mümkün olduğunca sebze + yoğurt tarzı beslenin. Salatalık ve şeftali ödem atmaya yardımcı onlardan tüketebilirsin. Sabah limonlu su içmek dokunmuyorsa onunla güne başlayabilirsin umarım hemen geçer 😔
Sevgiiss Vicibici köye geldim dün başladı bugünde hareketsizliğineen oldu dediler 2 saat yürüttğler beni dahada şişti 😔
4cocukannesi Sevgiiss sağolun size de ayriyetten arkadaşlarda yazmış benim tansiyon şeker v.s rahatsızlığım yok düzenli kontrole gidiyorum başka birşeyden kaynaklı da olabilir doktorunuza danışın mutlaka
durumom2022 Benimde 20-22 haftalar arası böyle bir şişme ödem oluştu buradaki bir arkadaş protein tüketin en iyi ödemi o çeker dene dedi bana yumurta et vs. Ben yapmadım geçmişti kendiliğinden bol su ve ayakları yukarı tutun herkes yazmış zaten Ben soğuk suya sokmaya korkmuştum bu arada sancı yaparsa diye olmuyor mu sancı