Seymona1 yaa nedir bu normal doğum sevdası arkadaş anlayamıyorum bir türlü yaa. Ha normal ha sezeryan yani ikisinin de sonucunda anneyiz hepimiz. Bebek nasıl gelmek isterse öyle gelirmiş de bilmem neymiş. Yaa kusura bakmayın da ben istedim bu bebeği, ben taşıdım, doğum şeklinde benim de söz hakkım olmalı. Üstelik bir de böyle okuyun araştırın en doğrusu normal doğum diye ahkam kesenler neyin kafasını yaşıyorsunuz yaa. Aynen her şeyin en iyisini siz biliyorsunuz biz cahiliz bilgisiziz zaten değil mi tövbe yaa. Rahat bırakın insanları. Herkes nasıl istiyorsa öyle doğurur. Kimisi sağlık sebeplerinden kimisi korktuğundan istemez normal doğumu ki bu da hiç kimseyi ilgilendirmez. Ben de normal istemiyorum ve çevremdekilerin bakışları yüzünden gözlerini oyasım geliyor artık. Sezeryan kötü değil. Ay yazık keşke normal istesen niye normal değil falan diye acıyarak ve sanki cahilmişiz ya da kötü bencil anneymişiz gibi bakmanızdan bıktık. Birisi çıkıp ağzınızın payını iyice vermek zorunda artık yoksa susmuyorsunuz. Kısaca SİZE NE YANI İSTEYEN İSTEDİĞİ GİBİ DOĞURUR VE SEZERYAN KÖTÜ DEĞİLDİR.