star3star BrcnSym ben bu dediğinizi öğlen öğünüm olarak tüketiyorum.hem bu sıcak havada soğuk olarak gğzel oluyor hemde besleyici
BrcnSym star3star benim şimdiye kadar hiç kahvaltı kültürüm olmadı hamilelikte mecburiyetten bunu yapayım dedim ama o da iyi değilmiş 30. Hafta anladım 😂 artık bende öğlenleri bu tarz smoothie tercih edeceğim sabahları da mecbur normal kahvaltı..
star3star BrcnSym bende hamile kalmadan önce hiç kahvaltı yapmazdım dediğinz gibi kahvaltı kültürüm yoktu.hamile kaldığımdan beri her sabah kahbaltıyı atlamıyorum ama nasipse doğurayım yumurta görmek istemiyorum.hamile olmadan önce bir öğün beslenen bi insandım hamile kalınca 3 ara öğün ikide ana öğün(kahvaltı ve akşam yemeği)yapıyorum.
betullale M21052022 fazla karpuz yemeyın ben çok fazla yiyordum bebegın suyu çoğalmış Buda erken doğum riskine yol açıyormuş bilginiz olsun
Semrakbulut betullale karpuzda kişiden kişiye fark ediyor bence benimde suyum az doktor önerdi fakat hiç bir şekilde faydası olması zaten yememiz gereken günlük 4-5 dilim ama ben faydasını göremedim
Ddm34 BrcnSym ton balıgını bı doktorunuza danısın ıstersenız. Konserve yoyecekler cok önerılmıyor . Buyuk balık ayrıca ton balıgı ve civa oranı fazla olabılıyor :) taze balık ve yuzey balıgı önerılır normalde :) sardalya gıbı .
BrcnSym yanikkozaanne Smyy06 Erayrahime Merveerdmm Ddm34 kızlar hepiniz yazınca içime şüphe düştü sordum doktoruma ‘konserve ürünleri havalar sıcak olduğu için çok önermiyorum onun dışında aralıklı tüketebilirsin sıkıntı olmaz’ dedi :) ki netten de baktım büyük balık olmasına rağmen civa oranı bilinenin aksine düşükmüş :)
Ddm34 ilaylayy bol ciğ fındık çiğ badem , avokado tüketmeye calısın. En fazla kalsıyum bunlarda var. Veganlar kalsıyumu bu sekılde alıyorlar genelde . Bıraz sız de arastırın ıstersenız . İlla süt ıcmenıze gerek yok. Ben de inek sütü sevmıyorum. Bu sekılde telafı edıyorum. Bitkisel süt deneyın derım. Özellıkle badem sütü .
betullale M21052022 gün gectıkce hep yenı şeyler öğretiyor bu bebişler bize 🥰 ne demek rica ederim canım ❤️
Ddm34 OzlmErdl ılk uc ayda annenın kanından beslenıyormus yanlıs bılıyorsam duzeltın lutfen :) sekerlı , unlu , sakatatlardan, işlenmıs gıdalardan uzak durdugunuz surece ıstedıgınızı yıyebılırsınız.
Hemsure Aslanbuse23 36 da 2500 kg dediler gelişim geriliği var dedi doktor çiğ badem süt kaşar muz yedim 39+1 de 3.255 kg doğdu miniğim şimdi 8 günlüğüz