Aslanbuse23 Birkuzucukbeklerken muz sabah akşam öğlen yiyorum kaşar öğlen sabah yiyorum 2 haftadır umarım işe yaramıştır cuma günü görücez
Ddm34 OzlmErdl ılk uc ayda annenın kanından beslenıyormus yanlıs bılıyorsam duzeltın lutfen :) sekerlı , unlu , sakatatlardan, işlenmıs gıdalardan uzak durdugunuz surece ıstedıgınızı yıyebılırsınız.
Meliko OzlmErdl hafta hafta değil de genelde düzenli ve sağlıklı beslenme öneriliyor sabahları kesinlikle 1 tane pişmiş yumurta yanına 5 zeytin ya da 3 ceviz 1 dilim peynir varsa domates salatalık ve muhakkak 1-2 dilğm tam buğday ekmeği Öğlen bi çorba yiyebiliyosan salata ben pek salata tüketemedim Sonra ara öğün bir porsiyon meyve her seferinde çeşitlendirebilirsin bugün muz ye yarın erik ertesi gün şeftali gibi akşam yemeği et veya sebze yemeği yoğurt yatmadn kefir tarzı 😂
Dilooo M21052022 her gun yemesem bile haftada iki uc kez dorr bes lokma alıyordum dogranmıs ama az ye dedı haftada bir kez yemeye calısyom zaten son günlerdeyiz KAc kılo olduk bilmiyorum bu hafta😁🥰
BrcnSym yanikkozaanne Smyy06 Erayrahime Merveerdmm Ddm34 kızlar hepiniz yazınca içime şüphe düştü sordum doktoruma ‘konserve ürünleri havalar sıcak olduğu için çok önermiyorum onun dışında aralıklı tüketebilirsin sıkıntı olmaz’ dedi :) ki netten de baktım büyük balık olmasına rağmen civa oranı bilinenin aksine düşükmüş :)
Aslanbuse23 PapatiA 27 haftalık 935 gr dı şimdi 29 haftalık oldu 2 haftada bir göreyim sizi dedi gidicem cuma günü bakalım çok güzel beslendim umarım kilo almıştır sizin kaç haftalık kaç kilo acaba :))
PapatiA Aslanbuse23 bızım bu haftaya kadar hep günüyle normal dedi 31.0 da 1500 çıktı ıkı hafta geri de dedi 37ye kadar bişey olmazsa gelme dedi 😏
Aslanbuse23 Xxz ay bende 2 haftadır çok iyi besliyorum umarım almıştır bizimkinin sadece karın çevresi geriden geliyor onun için çok üzülüyorum elimden geleni yaptım umarım oda annesine destek verir de biraz kilo alır
Xxz Aslanbuse23 üzülmen dışında hepsi iyi canım. Takmayinca daha güzel gelisiyorkar üstüne törene ye iç yat spor yap gez temiz hava alm gerisini Allah’a bırak
Aslanbuse23 Tutkuuuu ay hadi inşallah 🤦🏻♀️ Cuma günü kontrolüm var hepsini tükketim umarım hiç bir problem çıkmaz toparlar biran önce bayanın biri geriden geliyor büyümüyor falan yazmış cidden üzülüyorum rabbim hepimizin çocuğu bebişi korusun sağ saglim sağlıklı bir şekilde büyüsün ya 🤦🏻♀️
Tutkuuuu Aslanbuse23 inşallah canım beniiiim benimde Çarşamba inşallah güzel almıştır kilolarını yavrularımız sağlıklı olsunlarda inşallah
Birkuzucukbeklerken Aslanbuse23 ilk hamileligimde kızımın karın çevresi 1 hafta geriden geliyor dedi doktor bol bol muz ve kaşar peyniri ye dedi 2 hafta sonra gittiğimde 1 hafta onde gitmeye başlamıştı