BrcnSym yanikkozaanne banada Bi arkadaşım öyle demişti ilk 5 ay hiç yemedim o yüzden sonra araştırdım ki büyük balık olmasına rağmen içinde en az civa bulunduran balıklardan biri imiş ton balığı :)
BrcnSym PapatiA ortalama aynı civarda.. Ama ben doktora sordum annem 4 çocuğu da 2600-2780 aralığında doğurmuş genetik olabilir mi dedim elbette genetik etkiler senin bebek de o civarda doğar gibi duruyor dedi. Belki sizin de genetik olabilir?
BrcnSym ilaylayy ben her sabah 1 bardak süt 1 muz 3 kaşık yulaf 5 ceviz blender dan geçirip kahvaltı olarak tükettim. Faydalı olur sağlıklı öğün dedim ama bebiş kilo almamış. Doktor da normal kahvaltı yapsan kaşarını peynirini normal yesen daha faydalı olur dedi 🤷♀️
star3star BrcnSym ben bu dediğinizi öğlen öğünüm olarak tüketiyorum.hem bu sıcak havada soğuk olarak gğzel oluyor hemde besleyici
Kubra_miray_szr Aslanbuse23 kaç haftaliksin bende 30 haftalıkken gitmiştim bebegin karin çevresi zayıf 5 gün geriden geliyor demiş ti doktorum şimdi 33 haftaligim umarım toparlanmış sütlaç kilo yapıyormuş çok duydum🤗🤗bende başlarım yemeye
M21052022 Sehrbnon122 ben kaşarı tostta yiyorum tek yiyemiyorum yine faydası olur mu acaba bilginiz var mı?
Sehrbnon122 M21052022 canım ben zaten öyle yiyorum kaşar domates ve ketçap yapıyorum yiyorum sende öyle yap ye
Sibbeell Sehrbnon122 kız tostu tost ekmeğiyle mi yoksa normal yarım ekmeğin içine mi ayarlıyorsun 😃😃 canım çekti daha 15 haftadayım ama😃😃😃😃 bende yiyim
M21052022 Dilooo Günde Ne kadar tüketiyordunuz karpuz acaba? Hemen hemen 1 tabak, 2 tabak? Öğrenebilir miyim :)
Dilooo M21052022 her gun yemesem bile haftada iki uc kez dorr bes lokma alıyordum dogranmıs ama az ye dedı haftada bir kez yemeye calısyom zaten son günlerdeyiz KAc kılo olduk bilmiyorum bu hafta😁🥰
betullale M21052022 fazla karpuz yemeyın ben çok fazla yiyordum bebegın suyu çoğalmış Buda erken doğum riskine yol açıyormuş bilginiz olsun
GazeRock Benim bebeğim 34. Haftada 1 hafta geriden geliyordu,36 oldu 2 hafta geriden geliyor. Yoğurt,ceviz,kaşar peyniri, et ,tavuk hepsinden tükettim özellikle sabahları bol peynir. Ama bebeğim şuan büyümüyor nedenini anlayamadık
Tutkuuuu Aslanbuse23 Her gün bir kaşık tahin-pekmez, ceviz, muz, süt/yoğurt, kefir, badem, fındık ayrıca son haftalara yaklaştığım için bolca et ve tavuk tüketmeye çalış dediler bebeğe çok güzel kilo aldırıyormuş.
Tutkuuuu Tutkuuuu Aslanbuse23 Ay bide kaşar aşırı güzel kilo yapıyor geçen ay her gün 2-3 dilim tükettim gerçekten bebeğin kilosunu etkiledi. Maşallah
Aslanbuse23 Tutkuuuu ay hadi inşallah 🤦🏻♀️ Cuma günü kontrolüm var hepsini tükketim umarım hiç bir problem çıkmaz toparlar biran önce bayanın biri geriden geliyor büyümüyor falan yazmış cidden üzülüyorum rabbim hepimizin çocuğu bebişi korusun sağ saglim sağlıklı bir şekilde büyüsün ya 🤦🏻♀️
Smyy06 BrcnSym ton baligi hamilelikte tuketilmemesi gereken baliklardan doktorumun verdigi brosurde de yaziyordu bir arastirin isterseniz
BrcnSym yanikkozaanne Smyy06 Erayrahime Merveerdmm Ddm34 kızlar hepiniz yazınca içime şüphe düştü sordum doktoruma ‘konserve ürünleri havalar sıcak olduğu için çok önermiyorum onun dışında aralıklı tüketebilirsin sıkıntı olmaz’ dedi :) ki netten de baktım büyük balık olmasına rağmen civa oranı bilinenin aksine düşükmüş :)
Ozgisss Benim 35+1 bebeğime 2 hafta geriden geliyor dedi 2300 gr.. Bı oncekı hafta 2470 demişti.. Kordon dolanması var ondan mı acaba? Stres yapıyorum birşey olur diye…
Ilkannelikbu Muhammedalininannesi inş sağlıkla kolay bi doğumla kavuşursunuz bebişe. Bende de şeker çıktı ama en son 31+ hftda gittiğimde 1700gr, toplu bi bebek olmucak minyon olucak dedi annedeki şekerin bebekte kilo yaptığını da söylemişti ama bize etki etmedi sanırım genetik
1mercimek_annesi Bence dondurma baya kilo aldırıyor geçen hafta 2500 dü bu hafta 2800 olmuş normal yediklerim haricinde farklı olarak dondurmayı çok tükettim
Busrabens Aslanbuse23 bana da 15 gün geriden geliyor demiş doktor on gün kontrol sürem vardı on günde pekmez yoğurt haşlanmış yumurta Bol bol meyve yedim kontrole gittiğimde doktor bir hafta ileri attığını söylemişti yani iyi gelmiş bunlar
Ekonomist28- Busrabens bunları hangi aralıklarla yediniz. Pekmezi yumurtayı vs. Heosini yani. Benimde son haftaların kilo almasin lazim. Sabah pekmez yiyorum AC karnına. Yumurta sut falan..