adennlilith1 Merhaba 🌞 13 hafta 5 günlük hamileyim başlarda muzdan bol bol yedim ceviz badem fındık felan da aynı şekilde sonra tiksindim ve yiyemedim şimdi sebze meyve tarzı şeyler yiyorum tabi ama ceviz en önemlisiymiş ve ben yiyemiyorum
GamzeDs sekerportakalinannesi benim yaptığım ölçümlerde sıkıntı yok dedi. Damara baktığını ya da bakmadığını bilmiyorum canım diğer kontrolde sorayım. Teşekkür ederim
sekerportakalinannesi GamzeDs 35 haftalık 1579 gr doğdu şu an 13.5 aylık ama hala oturamıyor anne karnında gelişimi geri olan çocuk maalesef motor becerileri çok geriden geliyor. Çok kızıyorum o yüzden dr ların bu umursamaz tavırlarına 3 hafta gerilikte önemli yani neden geriden geldiğini açıklamalı size
Pnrtmcaa Aslanbuse23 gece uyandığımızda bir bardak süt içip uyuyun çok faydası var ayrıca kahvaltınıza tahin pekmez ekleyin ama doğal olanından
Yadess Aslanbuse23 ben ilk hamileliğimde o kadar çok kusuyordum ki hiçbişey yemiyordum hem de 9 ay en son doktoruma bebek nasıl kilo alıcak hocam çok zayıf doğmasın dedim oda bana bir bebeğin kilosu ve boyu anne rahmine düştüğünde bellidir aslında dedi evet Yemen içmen gelişimi için önemli ama açlık ülkelerinde bile 3 4 kilo doğan bebekler vardı dedi yani sen bebek kilo alsın diye yiyerek sonradan kendine yük olacak kilolar alma önemli olan yendiğin şeyi vitaminli olması yoksa bir kasa muzda yesen o çocuk 2 kilo doğar kafana takma
sevgitekes Aslanbuse23 pekmez çerez kavurma meyve süt kaşar 3935 gram doğurdum 😁 Ben 49 dum 67 ye çıktım tabi doktorum bile şok oldu zayıf olduğum için senden hiç beklemiyordum dedi
Aysegul2779 Aslanbuse23 yoğurt Çiğ kuruyemiş avakado c vitamini yemelisin hamur işlerine fazla yüklenme düzenli ve dengeli beslenmek her zaman çok iyidir
GamzeDs sekerportakalinannesi aslında perinatoloji ye yönlendirdi ama ne imkanımız var gitmeye ne izin..
Ssmyye BrcnSym canım ton balığı değilde somon yemelisin bi araştır ben çok tasrip ettiklerini hatırlamıyorum ton balığını
annebebek6748 GamzeDs banada bugun ayni seyi soyledi bebek yemiyo sen yiyosun bebek kanindan besleniyo zaten bosuna bu kadar yeme dedi bu hafta inanilmaz beslendim muzlar kasar peynirler yine cocuk kucuk yedigim bana yaradi kilo aldikca almisim 😔
taninmayananne Aslanbuse23 kasar ve muz cok faydali diye duymustun kemik gelisimi icinde gunluk bitane sade maden suyu iciyorum insallah faydasi olur hersey onlar icin 🤩
Aslanbuse23 Ekonomist28- 315 almış canım gerilik söz konusu degil artık ama tombiş bir bebek de degil toparlamış olması gerekti kiloda çok şükür 1300 gr olmuş 28+5 günlük bu gün ❤️🎉🙏🏻🥳🙈
Hanzadebebek Sehrbnon122 bu kaşar peynirinde ne var anlayamadım herkes kaşar ye diyordu bende kayle almiyordum bende yiyeyim madem :)
Esinzhl Kızlar ya bebeğim 35 haftalık 2200 Gr. Dr normal diyor ama burada duyduklarını göre epey zayıf. İster istemez aklıma takılıyor. Çerezim meyvem, kuru meyvem yoğurdum sütüm vs eksik olmuyor. Ama on günde 75 Gr almış napabilirim bilmiyorum