Kilicbebek Aslanbuse23 değil genetik ne yaparsanız yapın olmayınca olmuyor. Sağlıkla beslenin gerisinç çok takmayın
Hifaberra Aslanbuse23 Hurma, kaşar peyniri, muz, kuru kayısı Ben başlıca bunları tükettim canım İlk kızım 3550 ikinci kızım 3700 doğmuştu Şimdi oğluma hamileyim kilosu fazla da değil eksikte değil zaten hep son ayda kilo alıyorlar.
GamzeDs derinnguney 33+5 göbek çevresi 30+5doktor dedi ki minyon doğacak yapısı bu yemen fauda etmez stres yapma.
sekerportakalinannesi GamzeDs gelişimi neden geri bebeği besleyen damarlarınıza baktı mı dr? Ben ilk bebeğimde dr hatası yaşadım benek beslenemiyordu meğer damarlarımda kan akımı yavaşmış
Melkk Aslanbuse23 benımde kızım öyleydı bide üstüne erken doğdu yanı tam 36+1de 2400 doğdu ama suam 24 gunluk ve 3200 takılma yanı bısey olmaz sadece ara öğünlerinde cıcıbebe yemeye calıs ama stres yapma o saha cok etkılıyor ben cok kafama takmıstım ☺️
Sibbeell Sehrbnon122 kız tostu tost ekmeğiyle mi yoksa normal yarım ekmeğin içine mi ayarlıyorsun 😃😃 canım çekti daha 15 haftadayım ama😃😃😃😃 bende yiyim
Sehrbnon122 Sibbeell ben çoğunlukla normal yarım ekmek le yiyorum bazen de bim de satılan sandviç ekmeklerle yiyorum balım
Sibbeell Sehrbnon122 ayyy sabah bende yaptım normal tost ekmeğiyle 😀😃kız bebeler kilo alacak ama bizde alacaz ya😃😃
Sumeyyeabdi Aslanbuse23 yarın deyatli var inşallah kilosu iyidir bebjsin bend3 fındık ve kaju aldım tuzzsuz tadımlık o yle sıcaklardan da bisey yenmiyor ki😃🥰
Ipekcntrk Dilooo karpuzu deli gibş tüketen ben hiç bi işe yaramıyor bende 😔 bide bebegımın kilolu doğması lazm amelıyat olcak çünkü .
43serife Meliko aynen bana da doktorum öyle yap dedi bunay az almış kiloyu geride bir hafta dedi tam buğday ekmeği salata et yemeği şeklinde anlattı öyle besleniyorum bakalım iki haftadır inşaAllah düzelir haftasını yakalar tekrar 🤲
43serife GamzeDs bizim doktor da beslenmene dikkat et yüz de 90 genetik olabilir dedi ama illa yüz de 10 luk kısmını da düşündük ister istemez stres yapıyoruz iki hafta dengeli besleyici doktorun önerdiği şekilde besleniyorum bakalım InşaAllah düzelir 🤲
GamzeDs sekerportakalinannesi benim yaptığım ölçümlerde sıkıntı yok dedi. Damara baktığını ya da bakmadığını bilmiyorum canım diğer kontrolde sorayım. Teşekkür ederim
Zynpdndkklik Aslanbuse23 ben çok dikkat etmedigim halde şuan 3 kilo 400 Gr acaba cokmu diye düşünüyorum 38+1 haftalıgiz 🤔