Aslanbuse23 kaşar muz bakliyat yani nohut fasülye mercimek yeşil mercimek özellikle karbonhidrat içeren şeyler patates hamurişi makarna gece yatmadan önce süt her sabah haşlanmış yumurta kırmızı et beyaz et balık eti günlük düzenli meyve yemek benim en çok dikkat ettiğim şeyler bunlar tabi balık yemiyorum Cook hassasiyetim var bunlara dikkat ettim ve acayip bir fark gördüm kimisi diyor bebeğin kilo almayacağı varsa almaz ama hiç alakası yok benim bu ikinci bebeğim ilk bebeğim de kilo aldıracak şeylerden hiç yemedim çok dikkat etmedim 31 haftalık kızım doğdu 1. 200 kilosu şu an erkek bebeğe hamileyim yememe çok dikkat ediyorum bir aydır iki haftada bir kontrole gittim İlk kontrolümde 1.150ydi kılosu Sonraki kontrolümde yani iki hafta sonra 1.850 olmuş Çok şaşırdım erken doğum riskim var ben o yüzden bu bebeğe kilo aldırmaya çalışıyorum çünkü zayıf doğan bebekler çok hasta oluyor benim kızım çok hasta doğdu Zayıf olduğu için de çok zor toparladı .ondan en azından hani Doğarsa çok zayıf da olmasın çünkü 2 kg olmadan hastaneden çıkartmıolardı. dediğim besinleri dene bence benim günlük rutinim her sabah bir tane haşlanmış yumurta salata domates kaşar beyaz peynir iki 3 saat sonra meyve taba hazırlıyorum kendime muz karpuz erik şeftali gibi öğlen güzel yiyorum sebze yemeği veya yemek yapasım yoksa makarna sonra yine meyve sonra akşam yemeği gece yatmadan önce de süt.