GamzeDs derinnguney merhaba canım bugün normalde 33+4 ama göbek çevresi 30+4 görünüyor. Doktor a ne yiyip içmeliy dedim dedi ki hiçbir etkisi olmuyor bebek istediği kadarini alıyor. Stres yapma sadece küçük bir bebek olacak o kadar. Ben de artık üzülmeyi bıraktım sağlıklı olsun diyorum artık.
43serife GamzeDs bizim doktor da beslenmene dikkat et yüz de 90 genetik olabilir dedi ama illa yüz de 10 luk kısmını da düşündük ister istemez stres yapıyoruz iki hafta dengeli besleyici doktorun önerdiği şekilde besleniyorum bakalım InşaAllah düzelir 🤲
annebebek6748 GamzeDs banada bugun ayni seyi soyledi bebek yemiyo sen yiyosun bebek kanindan besleniyo zaten bosuna bu kadar yeme dedi bu hafta inanilmaz beslendim muzlar kasar peynirler yine cocuk kucuk yedigim bana yaradi kilo aldikca almisim 😔
AysegulArici kizannesiyimm tahin ceviz ve muz karisimj yiyorum tadı çok güzel oluyor kilo da güzel aldiriyor
AysegulArici kizannesiyimm tahin ceviz ve muz karisimj yiyorum tadı çok güzel oluyor kilo da güzel aldiriyor
Tutkuuuu Aslanbuse23 inşallah canım beniiiim benimde Çarşamba inşallah güzel almıştır kilolarını yavrularımız sağlıklı olsunlarda inşallah
Semrakbulut betullale karpuzda kişiden kişiye fark ediyor bence benimde suyum az doktor önerdi fakat hiç bir şekilde faydası olması zaten yememiz gereken günlük 4-5 dilim ama ben faydasını göremedim
Pnr00 43serife Kimseyle kıyaslama yapma bence bazı bebekler sonradan hzlıca büyüme gösterebiliyo . Bizde 2200 gr dedi haftasyla uyumlu tam dedi
43serife Pnr00 öyle Allah bilir artık çok kilo alması önemli değil aslında sadece farklı bı sağlık sorunu olmasın yeter 🤲 insaAllah düzelir tekrar haftasıyla uyumlu olur
Meliko BrcnSym canım doktoruna bi danış ton balığını metal içeriği çok olduğu için önermiyor doktorlar
Emell06 Biz 30+4 deyiz ve bir hafta öndeyiz, bol bol meyve Peynir yoğurt ve dondurma yiyin, dondurma çok etkili bebeğe 🥰👍🏻
Meliko OzlmErdl hafta hafta değil de genelde düzenli ve sağlıklı beslenme öneriliyor sabahları kesinlikle 1 tane pişmiş yumurta yanına 5 zeytin ya da 3 ceviz 1 dilim peynir varsa domates salatalık ve muhakkak 1-2 dilğm tam buğday ekmeği Öğlen bi çorba yiyebiliyosan salata ben pek salata tüketemedim Sonra ara öğün bir porsiyon meyve her seferinde çeşitlendirebilirsin bugün muz ye yarın erik ertesi gün şeftali gibi akşam yemeği et veya sebze yemeği yoğurt yatmadn kefir tarzı 😂
43serife Meliko aynen bana da doktorum öyle yap dedi bunay az almış kiloyu geride bir hafta dedi tam buğday ekmeği salata et yemeği şeklinde anlattı öyle besleniyorum bakalım iki haftadır inşaAllah düzelir haftasını yakalar tekrar 🤲
uykusuzbirben Aslanbuse23 muz ve kaşar peyniri ile kilo alanları tebrik ediyorum ben diğer kızımda neredeyse doğurana kdr muz ve kaşar yedim ama 2700 doğdu sonuç itibariyle 😄 bence bünye meselesi ve bebeğin yapısına bağlı bı durum sağlıkli beslen yeterli cnm
01gizem Aslanbuse23 hergun bir kaseye ceviz badem fındık karışık çerezlerden katiyorum yani ve yiyorum mutlaka bir kase yoğurt meyvelerden yiyorum akşamda süt içiyorum yada gün arasında bundan dolayı bebeğim 1 hafta önde gidiyor maşallah