Bizde de bir sıkıntı yoktu detaylıda burun kemiği kısa çıktı tek belirti bu doktor amniyosentez dedi ama risk almak istemediğimiz için fetal dna yaptırdık sonucu bekliyoruz
Amniyosentez
Ireemkcn sana tavsiyem kimseye bsy deme bu test ile alakalı eşin ile aranda kalsın yoksa millet saçma sapan sorular suruyo ve sen zaten ağır bir şey atlatmış oluyorsun bebeğin sağlığı riske giriyo eşin ile karar ver buna benim eşim yaptıralım dedi yaptırdık ki kaldı ki dokuz ay içiniz rahat eder temiz sonuç alinca bende inanıyorum ki test temiz çıkacak ben Okan üniversitesi hastanesinde Eray diye profesör doktor var ona yaptırdım işinde en iyisi yapınca sıkıntı olmuyor ama üçüncü gün kanamam oldu ya çok eğil kalk yaptım ya çok ağladım strst yaptım ondan bilmiyom Allah’a şükür bsy yoktu. Ama sonuç beklemek çok yıpratıcı yani çok çok zor Allah yardım etsin size biz atlattıktan o.gunleri.cok.sukur sizlerde atlatrsnz hemen
Ireemkcn merhabalar İrem hanım ben de yaptırdım toplamda 5 dk bile sürmedi. Düşük riski normalde de var hepimizde. Kaldı ki bebeğe hiç bir zarar verilmiyor. Bebek için en uygun pozisyona bakiliyor öyle alınıyor. Bı gün sonra da normal hayatıma döndüm. Herhangi bi sıkıntı olmadı ne bebekte ne de ben de. kafanız rahat etsin istiyorsanız yaptırın bence . Ön sonuç bir hafta içinde çıkıyor zaten.
Ireemkcn Ben yaptırmıştım çok şükür şimdi sağlıcakla kucağımda ,🥰
Ireemkcn lokal anestezi altında yaplıyor canım çok acımıyor benim bebeğim kistik higromaydı maalesef kaybettim inşallah siz sağlıkla kavuşursunuz ♥️🙏🏼
Mavidunyamm bağırsakta parlaklık sadece ense kalınlığı burun kemiği vs normal bu parlaklikta down bi belirtisi dediler
DeryaCan01 9 ay işkence spru işaretleriyle geçsin istemiyorum ama amniyosentezin komplikasyonları anlatıldı çok ürkütücü geldi anne ölümü bebek ölümü enfeksiyon kanama
Beyaz_melegim Darisi bize insallah 😔
Minik1Civciv Geçmiş olsun 😔😔 Teşekkür ederim ♥️
Ireemkcn anladım canım için nasıl rahat edecekse onu yap inşallah sağ salim doğar 🤲
Ireemkcn fetal dna yaptırıp sonuç alamayıp amniyosentez olanlar var çok.okudum öyle. Bu süre zarfında haftalar da geçmiş oluyor kesin sonuç amniyosentez ftal DNA kesin sonuç değildir cnm bir en iyi doktora yaptırırsn risk az oluyor tabi.allah bilir yine de dualarım seninle
Mavidunyamm Amin inşallah ♥️