2gebe Minikannesi00 Aksaray özel hastanesindeki bu doktor çünkü ne devlette ne mayada var böyle varsa ya inova ya özel aksaray
ebruee Minikannesi00 32. haftadayım su an gebeligin basından beri ona gidiyorum ben memnunum çok tatlı bir doktor herseyi güzelce anlatıyor her soruya acıklıkla cevap veriyor 😊
Minikannesi00 ebruee Ben ilk kez gittim geçenlerde ama tanımadığım için tereddütteyim . İlk bebeğin mi 😊 bir de doğum şekli hakkında konuştumu acaba hiç
ebruee Minikannesi00 evet ilk 😊 sordu nasıl istiyorsun dogumu diye normal istedigiim belirttim bekleriz normali 37 38.haftada tekrar catı muayenesini yaparız bir sıkıntı yoksa o sekilde ilerleriz dedi bakalım kısmet nasıl gelmek isterse bebiş öyle gelsin 😊
Minikannesi00 ebruee hayırlısı olsun 🥰 benim ikinci gebelik. İlkini fatih demircide sezaryen oldum . İnşallah sevilay hanımın eli iyidir . Yarın kontrolüm var henüz 6 haftalığım 🐥
Minikannesi00 ebruee inşallah hepimiz alırız 😊şeyi merak ediyorum 2 hafta sonra gel dedi. Yarın 9 ya da 10 gün olmuş olacak. Bebek oluştumu diye merakımızdan az erken gidicez. Acaba kızar mı ,sorun eder mi
Minikannesi00 ebruee Tamamdır teşekkür ederim.sorun olmazsa doğumdan sonra benimle deneyimini paylaşır mısın ? Sezaryende iyiymiş birinden duydum ,hiç ağrısı olmamış. Doğumdan sonra karna bastırma veya kum torbası koyma olayını yapmıyormuş
ebruee Minikannesi00 Tabi paylaşırım eylül 20den sonra görünüyor tahmini dogum insallah o zamana paylasırım 😊
Minikannesi00 ebruee Hiç korkma , ben ilkinde çok korkusuz girdim ama bunda korkuyorum ,insan bilmediği şeyden korkmazmış 😂
Minikannesi00 ebruee Bende 2. Kez aynı yerden kesilmekten korkuyorum şuan,çok ağrım olur gibi geliyor ,neyse korksakta kaçacak yerimiz yok 😂 sağlıklı doğsunlarda gerisi unutulur
Minikannesi00 ebruee canım merhaba naptın durumun nasıl ? Sana şey sormak istiyorum yarın benim 12. Hafta . Kontrolüm var ,cinsiyet söylermi acaba ,sen kaçıncı haftada öğrendin
ebruee Minikannesi00 merhabaa hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🌸 38+2 oldum beklemedeyim.hala ben😊 12. Hafta gibi erkeğe benzettiggini söylemişti ama net konuşmadı 14.hafta gibi kesinleşti cinsiyet tahmininde bulunuyor ve tutuyor genelde 🥰