ebruee Minikannesi00 32. haftadayım su an gebeligin basından beri ona gidiyorum ben memnunum çok tatlı bir doktor herseyi güzelce anlatıyor her soruya acıklıkla cevap veriyor 😊
Minikannesi00 ebruee Ben ilk kez gittim geçenlerde ama tanımadığım için tereddütteyim . İlk bebeğin mi 😊 bir de doğum şekli hakkında konuştumu acaba hiç
ebruee Minikannesi00 evet ilk 😊 sordu nasıl istiyorsun dogumu diye normal istedigiim belirttim bekleriz normali 37 38.haftada tekrar catı muayenesini yaparız bir sıkıntı yoksa o sekilde ilerleriz dedi bakalım kısmet nasıl gelmek isterse bebiş öyle gelsin 😊
Minikannesi00 ebruee hayırlısı olsun 🥰 benim ikinci gebelik. İlkini fatih demircide sezaryen oldum . İnşallah sevilay hanımın eli iyidir . Yarın kontrolüm var henüz 6 haftalığım 🐥
Minikannesi00 ebruee inşallah hepimiz alırız 😊şeyi merak ediyorum 2 hafta sonra gel dedi. Yarın 9 ya da 10 gün olmuş olacak. Bebek oluştumu diye merakımızdan az erken gidicez. Acaba kızar mı ,sorun eder mi
Minikannesi00 ebruee Tamamdır teşekkür ederim.sorun olmazsa doğumdan sonra benimle deneyimini paylaşır mısın ? Sezaryende iyiymiş birinden duydum ,hiç ağrısı olmamış. Doğumdan sonra karna bastırma veya kum torbası koyma olayını yapmıyormuş
ebruee Minikannesi00 Tabi paylaşırım eylül 20den sonra görünüyor tahmini dogum insallah o zamana paylasırım 😊
Minikannesi00 ebruee Hiç korkma , ben ilkinde çok korkusuz girdim ama bunda korkuyorum ,insan bilmediği şeyden korkmazmış 😂
Minikannesi00 ebruee Bende 2. Kez aynı yerden kesilmekten korkuyorum şuan,çok ağrım olur gibi geliyor ,neyse korksakta kaçacak yerimiz yok 😂 sağlıklı doğsunlarda gerisi unutulur
Minikannesi00 ebruee canım merhaba naptın durumun nasıl ? Sana şey sormak istiyorum yarın benim 12. Hafta . Kontrolüm var ,cinsiyet söylermi acaba ,sen kaçıncı haftada öğrendin
ebruee Minikannesi00 merhabaa hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah 🌸 38+2 oldum beklemedeyim.hala ben😊 12. Hafta gibi erkeğe benzettiggini söylemişti ama net konuşmadı 14.hafta gibi kesinleşti cinsiyet tahmininde bulunuyor ve tutuyor genelde 🥰
miiinikkuss Minikannesi00 biz henüz daha çok yeniyiz yarın net belli olacak Allah’ın izniyle cuma gününden itibaren 2 defa gittim sevilay hanıma yarın 3. görüşmemiz olacak siz 10 haftalık falan oldunuz sanırım yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ☺️