Cansusu Esiii06 Bugün daha Mersin’den bahsettim,orada nem var burda kuru sıcak ,Allahtan nem yok Allah yardımcın olsun canım.Ben pişik için hametan kullanıyorum gece sürüyorum sabaha iyileşmiş oluyor çok iyi
Sevval41 Benimde son günlerim hiç terlemeyen ben Ankaranın kuru sıcağında resmen eriyorum ayaklarım felaket ödem oldu son 3 gündür yanıyorum
Ceremua Cansusu 36 yım buharlaşıp ucucam sanki saç diplerim hep su içinde doğurana kadar bu sıcaklarda kavrulacaz biz belli 🥹
hunilimom Cansusu Kocaeli’deyim aşırı aşırı nem var dışarı çıkmak zaten zulüm günde en az bir defa duş alıyorum bazen kafamdan aşağı suya sokuyorum yarım saatte bir ayaklarımı yıkıyorum 😂😂 gece elimde yastık neresi esiyor ise oraya gidiyorum bir de. Çocuk var o park istiyor oraya götür getir felan çok çok zor doğurmak istiyorum
Meryem_41 Cigdemalp ayak şişmesi bende de var ve sizinde teriniz vücudunuzu yakıyo gibi bi his bırakıyor mu bende terli olduğum yerleri kaşıdığımda hem yanıyo hem kızarıp izi kalıyo
kizannesiyimm Aminenin_annesi Ay benim de 8 Eylül 💗 en geç o tarihte alırız diyor doktorum ama nedense hep 19-25 Ağustos arası doğacak diye hissediyorum 🥰
Aminenin_annesi kizannesiyimm ben devlete gidiyorum ilk gebelik olduğu için sezaryen bile olsa 40 tan önce almayız dönmesini bekleriz dedi doktor ve bebeğim hep ters duruyor bakalim dönücek mi suan hic belli değil hangi tarihte olduğu ama umarim 40 ı beklemez ya da cok gecirmez😊
kizannesiyimm Artık ayaklarım kıpkırmızı oluyor sıcaktan ve tansiyonum inanılmaz düşüyor, yerimden kalkamıyorum sürekli bir baygınlık hali var 🥲 son ayın yaza denk gelmesi çok kötüymüş 🥲
Berattahaannesi Gerçekten öyle vücut ısın inanılmaz derecede zaten yükseliyor Gerçekten çok etkiliyor…gece zaten uyumak imkansız sabah da oturmak …😕😕😕
smallbaby Cansusu keşke bir ayım kalsa daha iki ayımız var evim serin olmadıla rağmen üç gündür yanıyorum ayaklarımın altında su kaynıyo gibi rüzgar olmasa bittikk🥵🥵
_prenses_annesi Eda_nur_2733 Bende Oğuz elindeyim. Burasıda. Berbat. Sıcak. Öluyorum artık. Geceler zaten uyku yok. Sinekler. Yakaganlar. Cıldırıcam artık. Cok. İgrenç biryer. Burası ya. Pis bi köy Allah’ıma şükürler olsun ki. Cuma günü doğuracam rabbimin izniyle
Eda_nur_2733 _prenses_annesi hadi inşallah sağlıkla bir avazda kurtarsın rabbim ben mersinliyim aslen eşim nizipli Mersin’e sıcak derdim dayanamiyorum derdim ama buranın kuru sıcağı daha kötüymüş
Mervemh Cansusu ben şuan 34 haftaligim ve Mardin’in sıcağında beynim sulanıyor Allah herkesin yardımcısı olsun
Ezozo Antalyadayım 36.haftadayım.klimanın altında bile şıp şıp ter akıyo yüzümden o kadar kötüyüm.klimasız odaya geçtiğinde saunadaki gibi saçım yüzüm sırılsıklam oluyor
Mrs_merve Cansusu al benden de o kadar 🥵uyuyamıyorum oturtamıyorum çok zoorr resmen sürekli ter boşaltıyorum her yerim kaşınıyor yara oluyor gerçekten yazın hamilelik çok zormuş son 25 günüm var ama ızdırap gibi geçiyor günlerim