annebebek6748 Cansusu 32+4 ve son gunlerde artik catliycam sicaktan. Burundan nefes alamiyodum zaten sicaklarda komple nefesim kesildi allah hepimizin yardimcisi olsun cok zor.
Annesininportakali53 Cansusu aynen doğumum kışa denk geliyor allahin izniyle yoksa ne yapardim valla Allah hamile ,bu sıcağın altında çalışan herkese yardım etsin biz evde yanıyoruz 🤦♀️🤲🤲
Deletedmom_10 Cansusu Bir anda geçiyor diyeceğim de şu son sıcaklar da gündüzü ayrı gecesi ayrı zor … Allahım cümlemize yardım etsin
Deletedmom_10 Emineyaman43 Ayy sesli güldüm yaaa 😂 gerçekten terden anlamayız su foş diye bir anda gelmeyip sızıntı şeklinde gelse ciddiyim anlamayız
DemirinAnnesiiii Cansusu aşırı sıcak ve nem çok artık doğurayım diye bekliyorum valla 36. Haftamdayım
Cigdemalp Meryem_41 34+4 bende sıcaktan 2 litre ter döküyorum resmen hayırlısı ile sağ sağlam bi doğursak 🥹🥹 ayaklarım artık şişlikten acıyor 😣
Meryem_41 Cigdemalp ayak şişmesi bende de var ve sizinde teriniz vücudunuzu yakıyo gibi bi his bırakıyor mu bende terli olduğum yerleri kaşıdığımda hem yanıyo hem kızarıp izi kalıyo
Cansusu Canpolat Fenalık geçiriyoruz aynen neyse bebişler rahat olaca.Diyorlar cefasını sen çektin sefasını bebek sürer 😁
Eda_nur_2733 Cansusu ay bilmiyorum gerçekten ama büyük ihtimalle hamileliğin etkisi çok fazla karnım sanki ateş gibi yanıyor elimi koyduğumda sımsıcak gündüz zaten dışarı çıkılmiyordu gece de sımsıcak öldük. Sizinki ne kadarlik oldu var mı daha doğuma
Cansusu Eda_nur_2733 Benimki 33.hafta canım .Bide bende huysuz bacak sendromu var sıcakta dahada artıyor sabaha kadar yürüyorum
Esiii06 Cansusu benim doğumum 2 eylülde , Mersin’de yaşıyorum ve nemden mahvoluyorum resmen. Klimasız ortamlara asla katlanamıyorum su içinde kalıyor tüm vücudum 😔 Bide sürekli pişik olup duruyorum 😔😔
Cansusu Esiii06 Bugün daha Mersin’den bahsettim,orada nem var burda kuru sıcak ,Allahtan nem yok Allah yardımcın olsun canım.Ben pişik için hametan kullanıyorum gece sürüyorum sabaha iyileşmiş oluyor çok iyi
DemirinAnnesiiii Cansusu ayy inşallah bakalım ara ara yalancı sancılarım oluyor bakalım haftaya doktorum ne diyecek çatı muayenesi yapar artık haftaya belli olur diye düşünüyorum