Cansusu Canpolat Fenalık geçiriyoruz aynen neyse bebişler rahat olaca.Diyorlar cefasını sen çektin sefasını bebek sürer 😁
Eda_nur_2733 Cansusu ay bilmiyorum gerçekten ama büyük ihtimalle hamileliğin etkisi çok fazla karnım sanki ateş gibi yanıyor elimi koyduğumda sımsıcak gündüz zaten dışarı çıkılmiyordu gece de sımsıcak öldük. Sizinki ne kadarlik oldu var mı daha doğuma
Cansusu Eda_nur_2733 Benimki 33.hafta canım .Bide bende huysuz bacak sendromu var sıcakta dahada artıyor sabaha kadar yürüyorum
Esiii06 Cansusu benim doğumum 2 eylülde , Mersin’de yaşıyorum ve nemden mahvoluyorum resmen. Klimasız ortamlara asla katlanamıyorum su içinde kalıyor tüm vücudum 😔 Bide sürekli pişik olup duruyorum 😔😔
Cansusu Esiii06 Bugün daha Mersin’den bahsettim,orada nem var burda kuru sıcak ,Allahtan nem yok Allah yardımcın olsun canım.Ben pişik için hametan kullanıyorum gece sürüyorum sabaha iyileşmiş oluyor çok iyi
DemirinAnnesiiii Cansusu ayy inşallah bakalım ara ara yalancı sancılarım oluyor bakalım haftaya doktorum ne diyecek çatı muayenesi yapar artık haftaya belli olur diye düşünüyorum
Canpolat Cansusu kız yok bebekler de bu havalar da hiç rahat olmuyorlar ya oğlum olacak isilik olacak diye korkuyorum nasıl duracak o çocuk yazık günah 🙈dün 48 dereceyi gördü ilimiz 🤦🏼♀️
Eda_nur_2733 Cansusu ay o daha da kötüymüş. Sizede fazla birşey kalmamış serinlige doğacak bebiş en azından o doğar doğmaz ben nereye doğdum bu ne sıcak şokuna girmez 😂
Sevval41 Benimde son günlerim hiç terlemeyen ben Ankaranın kuru sıcağında resmen eriyorum ayaklarım felaket ödem oldu son 3 gündür yanıyorum