Zynpmeva Kbr13 evet gözükmüyor ama 300 TL lik muayeneye 220 TL ödüyorum. Eşimin kardeşi kıl dönmesinden ameliyat olacak 11 binlik ameliyat 9 bine düştü
Kbr13 Zynpmeva Zynpmeva ay çok sağolun ya başvuru yaptım alıcam inşallah 🥰 doğumda da yapıyolar mı indirim bilginiz var mı benim eşimin çalıştığı yerle anlaşması var aslında %20 lik bir indirimimiz var ama doğumda yapmıyolarmış indirimi karttada öylemi acaba
Merve_O Kbr13 bende İlknur hanıma gidiyorum şuana kadar renkli vermedi ama en son gittiğimde detaylı ultrasondan sonra renkli vermeye başlıcam demişti. Doğum içinde yeni aradım normal:4950 sezaryen:6250 zorunlu sezaryen:8750 Pendik kartı da sormuştum doğumda indirim olmuyor ☺️
findiklibadem Merve_O benim detaylı haftamda geçti ama hala renkli alamadım bebiş yüzünü göstermediği için sanırım , yani ondandır değil mi? Hala renkli fotosu yok bebişimin
Zynpmeva Sedaaaa61 Semra hanımı denemenizi tavsiye ederim illa bu 3 doktor diyorsanız Saadet hanım tabi ki
Mlssaseker Sedaaaa61 ben saadet hocaya gidiyordum memnundum ama çok yoğun olduğu için farklı doktora geçiyorum
Merve_O findiklibadem ben İlknur hanım için söyledim siz hangi hastane doktora gidiyorsunuz. İlknur Sayar İnstagram hesabı da var orda da sürekli renkli ultrason paylaşıyor
findiklibadem Merve_O bende medipoldeyim ama Emine hocadayım istedim renkli vermesini ama bebek yüzünü göstermediğinden veremedi sanırım göstermese bile vermesi gerekiyor mu acaba ben ihmal mi ediliyorum hoca tarafından
Merve_O findiklibadem yani hiç bilmiyorum ki ben hiç sormadım aslında renkli ultrasonu ben sormadan İlknur hanım söyledi detaylıda da Okan ünide yaptırdım renkli istedim ama orası vermedi videosunu çekmeye izin verdiler sadece baştan sona
Celiktss Kızlar Pendik kart için Pendikte ikamet şart mı? Ben de muayeneye gidiyorum hep, kartı çıkart diyo herkes.
nazks Celiktss hayır ben Kartalda oturuyorum internetten başvurmanız bir Pendik sosyal tesisinden almanız yeterli olacaktır.
Suledenizz Kbr13 Merhaba nergiz kılıç a gidiyorum ve çok memnunum ☺️ Daha bugün sordum Normal 4900, Zorunlu sezeryan 6250, İsteğe bağlı 8750 olmuş eğer mesai saatleri dışında doktoru isterseniz de onun ücreti 2000 olmuş
findiklibadem Zynpmeva emin misiniz birisi doğumda geçerli değil demiş eğer geçerliyse hemen başvuracağım😅😅