Hifa1161 Kbr13 ben gidiyordum zam gelmiş doğum fiyatlarına suan devlet hastanesi bakıyorum ben saadet hanıma gidiyordum ama oradaki bayan doktorların bircogunun saadet hanım gibi hastası cok fazla var baya öneriliyor
meryemesra Kbr13 ben gidiyorum , Esra Nur Tola, Nergiz Kılıç :) bu iki doktora gittim ikisi de çok iyi doktorlar. Giderseniz eğer anlayacaksınız zaten 😍
MeriHera Kbr13 Canan Acar Demir de takipliyim bende ve memnunum, zaten Pendik medipolü kadın doğum ayakta tutuyor tüm doktorları iyi duyuyorum hep
Edizimmm Kbr13 ben saadet hocada küçük bir ameliyat geçirdim menmun kaldim doğumu istedim ama bana baya uzak git gel araç yok zor oldu
Kbr13 meryemesra bebeğin renkli görüntüsünü veriyorlar mı peki yoksa sadece siyah beyaz olan ultrason kağıdımı veriliyor
Hifa1161 Kbr13 muayeneye 180den 250ye cıkmıstı altı bucuk diye duydum ama burada gidenlere tekrar bi sorun ben muhasebeyle görüşmedim
Kbr13 MeriHera bebeğin renkli görüntüsünü veriyorlar mı peki yoksa sadece siyah beyaz olan ultrason kağıdımı veriliyor
MeriHera Kbr13 yol canım veriyorlar her muayenede verdiler başından beri takipliyim başından beri renkli görüntülerim var
findiklibadem Hifa1161 muayene op. Dr. İçin 300 tl, öğretim görevlisi dr için 350 tl oldu temmuz zammıyla beraber
findiklibadem Hifa1161 daha ocak ayı zamı da gelicek yani ozamana kadar dogurmamis olanin Allah yardimcisi olsun
Zynpmeva Hepinize bir tavsiye de bulunayım. Pendik kart çıkartın kendinize. O kart ile indirim uygulanıyor
Zynpmeva Kbr13 evet gözükmüyor ama 300 TL lik muayeneye 220 TL ödüyorum. Eşimin kardeşi kıl dönmesinden ameliyat olacak 11 binlik ameliyat 9 bine düştü