Senemturan Pendik kart dogumda gecerli degl muayene kan verirken testlerde v.s gecerli sadece 35.haftama kadar bende oradaydm saadet hanmda hastahane zam yapinca doguma kartal sehir hastahanesine gittm ozellikle muhasebeyle gorustm dogmda gecerli degl dedi
MeyraRana Kbr13 bnm çocuğum sarılıktan yattı o hastanede çok güzel bebek hemşireleri doktorları felan ben çok memnun kaldım param olsaydı keşke Orda doğum yapsaydım dedim. Taburcu olurken bile bebeğim baya ilgilendiler telefonla felan aradılar
Mlssaseker Sedaaaa61 ben saadet hocaya gidiyordum memnundum ama çok yoğun olduğu için farklı doktora geçiyorum
nazks Kbr13 ben İlknur hanım, Saadet hanım, Mine hanıma da gittim doktoruma karar verme sürecimde. Herkesin beklentisi farklı ama ilgi, detaylı bakma ve sakince anlatma, samimiyet açısından çok açık ara farkla Saadet hoca. Asla pişman olmazsınız♥️
nazks Celiktss hayır ben Kartalda oturuyorum internetten başvurmanız bir Pendik sosyal tesisinden almanız yeterli olacaktır.
nazks Kbr13 evet veriyor siz istemeden çok detaylı bir şekilde renklide de inceliyor diğer doktorlar göstermedi vermedi de maalesef aynı hastane olmasına rağmen
Suledenizz findiklibadem doğumda geçerli olmadığını söylediler bize ama testlerde falan geçerli oluyor şu an son haftalarımdayım muayane + nst 300 ödüyorum
findiklibadem Zynpmeva emin misiniz birisi doğumda geçerli değil demiş eğer geçerliyse hemen başvuracağım😅😅
Senemturan Zynpmeva emin olmadan varsayim uzerinden kesinmis gbi konusmayn insanlarida yanlis yonlendirmeyin hanfendi ameliyat farkli dogum farkli ameliyatta geciyor diye dogumda gececk diye bisey yok ben bizzat muhasebeyle gorustm 2 kere kesnlikle kart gecmez indirim yapmadilar