Ysmdln pusette nasıl yatıyorsa araba şeklinde yatıyor tamamen düz şekle girdiği için. Nasıl pusete de bir minder koyuluyorsa arabaya da koyuluyor ve bebek yatar ya da hafif daha dik pozisyonda kullanıyor

[silindi] bende aynı modeli düşünüyordum fakat çift yönlü kullanılmıyormuş o yüzden vazgeçeceğim sanırım 🫠

Bende pierre cardin almayı düşünüyorum ama memnun kalan var mı?

Chicco 3 oto koltuguna kadar hepsi takılıyor istediğim gibi kullanabiliyorum

Deletedmom_11 ben travel sistem bebek arabası tercih ettim pusette kullanılabiliyor bebek arabasi olarak set halinde uygun fiyata da aldim

Mervecenik ben kullanıyorum çok kaliteli ama travel sistem çok yer kaplıyor ağır travel sistem almayin

Deletedmom_11 canım ben prava p14 antrasit gri aldm çok güzel çok memnun kaldık arabanın içi yumuşacık bebeğin rahat ediceği şekilde tasarlanmış 4500 almıştım gayette güzel inşallah kullanmak nasip olur 3 ay sonra

Deletedmom_11 yoyko ultimate travel sistem Bebek Arabası kullanıyoruz çok da memnunum 2. Bebeğime de kullanicam sapasağlam herseyi

Sydsnl evet normalde kullanıma uygun diye geçiyor muhtemelen tam yatış pozisyonundan dolayı ama ben bebeğimizi ocak ayında beklediğimiz için idarelik trendyoldan 270₺ye puset aldım. Zaten o kadar küçükken arabayla gidip geliriz bir yerlere ve puset arabaya da takılıyor diye bebek arabasının bu yönünü çok önemsemedim. İç pedlerle gayet yatırılabilir diye düşünüyorum ama yine de bir mağazada inceleyip öyle edinin derim.. benim ihtiyaçlarımı karşıladı f/p ürünü bence. fiyatlarını da anlatayım fikir olsun, babymalldan 2999₺ye aldım temmuz kampanyası vardı 3000₺ üstü alışverişe 600 tl anında kullanılabilir kupon veriyorlardı onunla da diğer bir iki ihtiyacını almıştım hatta çok iyi fiyata geldi. Şuan sitesinde 3299 olmuş. Gitme imkanınız varsa oradan yoksa başka yerlerde canlı bi inceleyin benim çok hoşuma gitti kalitesi kullanım rahatlığı. Kraftın yine a9 plus modeliydi sanırım, hemen yanındaydı ikisini de denedik biz a9 fark edilir şekilde daha ağır, q77 kapatırken çok daha hafif ve rahat kapanıyordu. A9da ek olarak incecik bir sırt pedi var ama ped o kadar ince ki. Zaten ben her türlü daha puf puf olan her yerde 100₺ Olan pedler var onlardan alacağım ve bel fıtığıma rağmen q77 daha hafif geldiği için tercih ettim.

Deletedmom_11 fisher price sierra travel sistem aldık bizde hem uygun hem kalitesi belli

Deletedmom_11 bu biraz ihtiyaca ve arabanızın olup olmamasına göre de değişiyor… Ben joie muze alacaktım oturma kısmı çok büyük olmadığı için vazgeçtim. Kanz D Go travel modelide küçük geldi ama iki modelde kalite olarak iyi. En son baby plus canyon aldım😁 doğuma 5 hafta kala karar verebildik keşke daha önceden alsaydık hepsi pahalanmış… Herkes ilerleyen zamanda daha hafif araba alıyo çocukta büyüyünce çokta düşünmeyin içinden çıkamıyosunuz işin…

Cicilibicili, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.