Sehrbnon122 Dylann valla bilmiyorum kuzum ben 21 haftada hafif hissettim ondan yani erken hisseden de olur tabii kş
Sehrbnon122 Nurinan yok canım ya daha erken teyzemler simdiden almış gagaga şunların tatlışşlığınaaa baksana hahaha
Nurinan Sehrbnon122 ammaaannn yesinler cicilerini 🥲🙈 kız bunlar doğacak da ahanda böyle minnacık şeyin içine girecekler allahim sana geliyorum ❣❣
irem_ctn7 Sehrbnon122 Armut,muz,elma,şeftali ya da badem varsa kuzum onlardan ye belki iyi gelir 🥹 biz daha çok küçük olduğumuzdan o sorunları yaşamadık 😅 ama bolcana su iç 🌸 bazılarına buz yemekte iyi geliyormuş bir dene istersen kuzum
Meresss Sehrbnon122 ilk tekmemi iki kere bende aynı şekilde hissettim sanki kafası aşada ayaklarıyla miğdemi tekmeledi gibi çok farklı tarifde edemiyo insan
Meresss Dylann seğirme tarzı böle mısır patlıyo gibi hissetmişsindir bende hafif hafif oluyodu 19 haftama girdiğimde hissettiğim şey daha farkıydı bu tam bir tekmeydi
Meresss Sehrbnon122 ben böle olduğumda hemen salatalık soyup yiyorum ferahlatıp rahalıyo aklında bulunsun
Nurinan Sehrbnon122 sağlıklı olsun minikler de alınır hepsi kuzum(bu arada bende zor tutuyorum kendimi)🥰
irem_ctn7 Sehrbnon122 Bu durumu o zaman doktoruna söyle canım belki gaviscon yanında başka bir şey önerir ❤️
Sehrbnon122 irem_ctn7 ilk defa bu kadar fazla oluyor yaa ve bebeklerim bugun baya tekme attılar acaba haraket ediyorlar diye mi bu kadar midem yanıyor
Sehrbnon122 Nurinan yaa valla gecen gün happy Kids de ses yarışmasından hediye çeki kazandım bebek esyalarıııı almamak için zor tuttum kendimi :(
irem_ctn7 Sehrbnon122 Kuzum tekme atmaları bence çok normal yanlış bilmiyorsam 22 haftalık bebişler 😍 mide yanmalarının sebebi de bebişlerimizi koruyan tüyler oluşuyor ondan bir de saç kökleri 😊 bir de sen x2 durumdasın sen bizden biraz daha fazla etkilenirsin senin zıpırlar biraz seni yoruyordur ama annesi biraz sabret sabrın sonunda dünya güzelleri bizi bekliyor ❤️🌸🌸
Sehrbnon122 irem_ctn7 dayanıyorum sabrediyorum zaten canım ama bugun biraz fazla midem yanıyor dediğin gibi saç köklerinden de olabilir
irem_ctn7 Sehrbnon122 Sade soda yudumla istersen canım hem bebişlere hem senin için de baya faydalı 🥰 süte alerjin var diye yoğurt demedim ama belki yiyorsan onu da kaşıkla 🥹