minik_koala_ve_annesi Sehrbnon122 kac kere agladim acile gittim canim.hareketler yuzunden ama doktor 24. Haftaya kadar duzensiz olur dedi 26dayiz yorulunca falan gene duzensiz 😆simdi bi de sicaklar var bebe icimde sicaktan bayilip bayilip gidiyor bence
Sehrbnon122 minik_koala_ve_annesi benim cok midem yanıyor yaa bogazıma kadar geliyor o yanma :(( aglıycammm artık yaa
BurcuMusti3107 Sehrbnon122 canım genelde erkek bebekler midenin oralarda olur derler kız bebekler kasıklarda sizinki de erkekse eğer normaldir benim bebişim erkek vee hep midemin oralarda
Sehrbnon122 BurcuMusti3107 bi kız Bi erkek canım ama dediğin gibi doktorum erkek olan yukarıda demişti
BurcuMusti3107 Sehrbnon122 aynen öyle oluyormuş genelde sağlıcakla gelsinler inşallah sağlıklı olsunlar da biz dayanırız herşeylerine 🥰🥰
irem_ctn7 Sehrbnon122 Çünkü anayız biz anaaa 🌸😅 anneler her zaman acaba der çünkü doğamız gereği böyleyiz konu bebişler olunca haklısın kuzum ama korkma sağlıkla kucağımıza alıcaz yeter ki vesveseye düşmeyelim ❤️❤️❤️
Sehrbnon122 irem_ctn7 ayy sorma canım suan mide yanmasından ölücem vallahi bogazıma kadar geliyor yanma hissi 😭😭😭
Meresss Sehrbnon122 ben böle olduğumda hemen salatalık soyup yiyorum ferahlatıp rahalıyo aklında bulunsun
Dylann Sehrbnon122 dediğin kısım karın boşluğı bende bi kaç kez orda hissettm böyle pıt pıt vurup gidiyor😂
Dylann Sehrbnon122 ilk 10 haftalıktı hissettm 12 oldum şmdi haftada iki üç kez hissedyorm soluma uzanınca blmyorm ama ben gerçekten hissedyorm
Momy_eyyuptalha Sehrbnon122 inşallah kuzum 🤗🌼 gece seni uyutmayacaklar sürekli hareket halindeler özelikle bazı bebekler geceleri 😂🙈
Meresss Dylann seğirme tarzı böle mısır patlıyo gibi hissetmişsindir bende hafif hafif oluyodu 19 haftama girdiğimde hissettiğim şey daha farkıydı bu tam bir tekmeydi
Sehrbnon122 Nurinan yok canım ya daha erken teyzemler simdiden almış gagaga şunların tatlışşlığınaaa baksana hahaha
Dylann Sehrbnon122 yok gaz sancısını blmyor muyum kız eminim bebikti doktora sordum erkendir ama yana yatınca sıkıştı mı oluyı dedi hissedersn öyle dedi
HurremSultan Sehrbnon122 ikiz olduğu içindir canım. Bende tek bebek var ve hala göbek deligimin üstüne çıkmadı. Bu haftadan sonra yavaş yavaş çıkmaya başlar. Bende 19+4 um
Sehrbnon122 irem_ctn7 süte alerjim var sakız fayda etmiyor gaviscon şurup verdi doktorum o bile fayda etmiyor malesef
Sehrbnon122 Dylann valla bilmiyorum kuzum ben 21 haftada hafif hissettim ondan yani erken hisseden de olur tabii kş
irem_ctn7 Sehrbnon122 Armut,muz,elma,şeftali ya da badem varsa kuzum onlardan ye belki iyi gelir 🥹 biz daha çok küçük olduğumuzdan o sorunları yaşamadık 😅 ama bolcana su iç 🌸 bazılarına buz yemekte iyi geliyormuş bir dene istersen kuzum